KPN is er voor de kids deze zomer

De zomer is begonnen, dat betekent lekker buitenspelen. Valt er toch een keer een buitje, dan kunnen de kinderen zich in de vakantie heerlijk vermaken met KPN! Zo zijn er leuke films te zien in het Pluspakket, maar kun je bij KPN natuurlijk ook kijken naar de leukste kinderzenders. Daarnaast hebben we ook een speciale Kids omgeving, waarmee kinderen van 0 tot 6 jaar veilig en kindvriendelijk films en series kunnen kijken op een tablet.

Kijkpret in het Pluspakket

Het Pluspakket zit boordevol films, series en tv zenders. En heus niet alleen voor de volwassenen! Ook de kinderen kunnen voor het nodige kijkplezier in het Pluspakket terecht. Zo is de vrolijke animatiefilm ‘UglyDolls’ toegevoegd, over de welbekende poppen die nét niet helemaal perfect zijn. Maar dat maakt ze juist zo uniek! Deze film is zowel in het Engels als in het Nederlands te zien. Dat geldt ook voor ‘Missing Link’, over een ontdekkingsreiziger en het mythische wezen Mr. Link. In ‘Bigfoot Junior’ zien we een ander legendarisch wezen, namelijk Bigfoot en zijn zoon. In ‘Paddington 2’ beleeft het beroemde Engelse beertje allerlei avonturen en in ‘Sing Street’ zien we dat dieren ook echt wel kunnen zingen! Dit zijn allemaal (deels) geanimeerde films, maar ook het spannende ‘Koning van Katoren’ is te zien. Of voor de iets oudere kinderen is er ‘Power Rangers’, een stoere film over de bekende superhelden. Dit was slechts een kleine greep uit het ruime aanbod van het Pluspakket! Heb je nog geen Pluspakket? Hier lees je hoe je het Pluspakket aanzet.

Zappen tussen kinderzenders

Gewoon lekker genieten van het aanbod van de leukste kinderzenders, dat kan natuurlijk ook! Op kanaal 60 vind je Cartoon Network, een zender met bekende en minder bekende jeugdhelden. Klassiekers zoals Garfield, Tom & Jerry en Scooby Doo, maar ook de Teen Titans, Steven Universe en The Powepuff Girls komen voorbij. De zender DreamWorks, te vinden op kanaal 23, brengt geliefde filmhelden van het bioscoopscherm naar jouw tv thuis. Shrek, Trolls, de familie Croods, de Gelaarsde Kat: ze hebben allemaal hun eigen programma gekregen waarin ze jou als kijker meenemen in hun avonturen. Of kijk naar Boomerang op kanaal 55. Op deze zender zijn bekende Warner Bros-figuren te zien, waaronder de Looney Tunes. Probeer maar eens om niet te lachen!

De Kids omgeving van KPN

Dat kinderen dol zijn op schermen, is algemeen bekend. En hoe fijn is het als je ze af en toe even achter een tablet kan parkeren! Maar hoe zorg je nou dat wát ze kijken ook gepast is voor kinderen, zonder dat er opeens gewelddadige of andere video’s worden vertoond? Speciaal daarvoor heeft KPN de KPN Kids omgeving: een veilige ruime waar kinderen video kunnen ontdekken, met films en series voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Dit alles is vormgegeven in een ruimte-thema; zo zien de kinderen hun favoriete karakters bijvoorbeeld vliegen in een raket! De Kids omgeving is beschikbaar op tablets voor alle klanten met een televisie abonnement. Klanten die het Pluspakket en/of Kidspakket hebben, hebben een nog groter aanbod aan films en series. De omgeving is te bereiken via de iTV app. Hier lees je meer over de beveiligde Kids omgeving van KPN.

Met KPN komen de kids de zomervakantie zeker door!

Gerelateerde artikelen