Nieuwe app op je tv! Azoomee

Vanaf nu kijk je naar allerlei leuke kinderprogramma’s in de nieuwe tv app van Azoomee. Ook kan je met de Azoomee app op je mobiele telefoon allerlei leuke kindvriendelijke spelletjes spelen.

Dit kijk je bij Azoomee

Azoomee biedt vele inspirerende tv-programma's die zijn ontworpen om het gevoel van verwondering en creativiteit bij kinderen te stimuleren. Van familiefavorieten tot doe-het-zelf knutselwerk: alle video content is met de hand uitgekozen om kinderen in staat te stellen groot te denken en zichzelf te uiten. Het aanbod van Azoomee bestaat uit onder andere: "Dr Panda Toto Time", "Math Xplosion", "SciShow Kids", evenals Azoomee's Originals zoals "Marvellous Makes", "Search it Up" en "Hands Up". In 2020 zullen er nog veel meer spannende shows worden toegevoegd waar het hele gezin van kan genieten!

Je vindt Azoomee bij de apps op je televisie. Ga met behulp van je afstandsbediening naar het Menu, klik op Apps op TV. Hier vind je vervolgens Azoomee onder de categorie TV & Video.

Nóg meer plezier

Naast de geweldige video's hebben KPN abonnees toegang tot de mobiele app van Azoomee. Deze app bevat veel kindvriendelijke actiespelletjes, hersenkrakers en puzzels zoals "4 op een rij" en "Stack the burger" om kinderen nieuwe vaardigheden te leren en zich te ontwikkelen.

Gerelateerde artikelen