Hoera! Het is herfstvakantie!

KPN is er voor de kids deze herfstvakantie! Want met dit slechte weer is het niet altijd een pretje om de hele dag buiten te zijn. Dus is het echt niet erg om soms even lekker binnen te blijven en met iets lekkers op de bank onder een dekentje tv te kijken. En met KPN is er genoeg te zien!

Beleef KPN

Zo kunnen de kids op onze zender Beleef KPN twee keer per week genieten van hun favoriete kinderhelden. Elke zaterdag vanaf 09:00 uur en elke woensdag vanaf 14:30 uur zullen geliefde personages als Kabouter Plop, Wizzy en Woppy, Piet Piraat, K3 en Mega Mindy voorbij komen. Maar liefst 1,5 uur lang kunnen de kleintjes mee op de leuke en leerzame avonturen van de leukste kinderhelden van Studio 100.

En dat is nog niet alles! Na deze leuke films en series van Studio 100 kunnen de kleintjes genieten van maar liefst 5 afleveringen van PAW Patrol achter elkaar! Dat is dus bijna 2 uur genieten van de avonturen van Chase, Marshall, Rocky en alle anderen.

Veel gratis kijkplezier voor de kleintjes dus, op Beleef KPN! Je vindt de zender op kanaal 41.

Pluspakket

Mochten de kids geen genoeg krijgen van hun favoriete kinderhelden van Studio 100, dan zit je helemaal goed als je het Pluspakket hebt! Daarin vind je namelijk ook nog eens zo’n 100 films en series uit de koker van Studio 100. Rock het dak eraf met de Ghost Rockers of ga op avontuur met de superhelden van Rick, Olivier en Xander, oftewel ROX! Ook Maya de Bij vliegt voorbij en natuurlijk kunnen we ook Anubis en Bumba niet vergeten. Deze en nog veel meer Studio 100-titels vind je in het Pluspakket.

Boomerang

Maar met het Pluspakket kunnen de kinderen nog veel meer zien! Niet alleen zijn daar nog veel meer avonturen van Studio 100-helden te vinden, maar ook de zender Boomerang is dan te bekijken! Hierop zijn bekende Warner Bros-figuren te zien, zoals bijvoorbeeld de Looney Tunes. Niet per se alleen voor de kinderen, dus. Probeer maar eens om niet te lachen! Boomerang is te zien op kanaal 55. Nog geen Pluspakket? Hier lees je hoe je het Pluspakket aanzet!

Bekijk Pluspakket

Zet je kinderen voor de tv en je hebt geen kind aan ze deze herfstvakantie!

Gerelateerde artikelen