Streamingdienst HBO Max beschikbaar bij KPN

We hebben goed nieuws: de streamingdienst HBO Max is beschikbaar bij KPN.

Altijd de nieuwste films en series. Dat is HBO Max. Gisteren in de bioscoop? Snel daarna in jouw woonkamer. Met series als Game of Thrones, Chernobyl en Friends en een ruime keuze aan films verveel jij je voorlopig niet meer. Meer dan 13.000 uur aan films en series staat op je te wachten.

Zet HBO Max aan in MijnKPN of kies voor andere entertainment. Zodat jij kan kijken naar de hitseries van dit moment. Ga snel naar kpn.com/hbomax en kijk naar een van de volgende HBO Originals.

House of the Dragon

De langverwachte prequel van Game of Thrones (ook te zien op HBO Max). In deze hitserie staat het bewind van House Targaryen op het punt van beginnen. We zitten namelijk 200 jaar voor de gebeurtenissen uit GoT. House of the Dragon is gebaseerd op George R.R. Martin's "Fire & Blood".

The White Lotus S2

De Emmy-winnende HBO-serie van Mike White, The White Lotus, keert terug voor een 2e seizoen. De satirische serie speelt zich deze keer af in een exclusief Siciliaans resort en volgt gedurende een week verschillende gasten en medewerkers.

Succession S4

Succession gaat over de opvolging binnen het enorme mediabedrijf van de verknipte familie Roy. In het tiendelige vierde seizoen komt de verkoop van mediaconglomeraat Waystar Royco aan tech-visionair Lukas Matsson steeds dichterbij. Het vooruitzicht van deze seismische verkoop veroorzaakt existentiële angst en verdeeldheid onder de Roys terwijl ze anticiperen hoe hun leven eruit zal zien zodra de deal is voltooid. Er ontstaat een machtsstrijd als de familie een toekomst afweegt waarin hun culturele en politieke gewicht ernstig wordt ingeperkt. 

Benieuwd naar deze of een van de andere honderden series en films op HBO Max? Ga dan naar kpn.com/hbomax.

Bekijk HBO Max

Gerelateerde artikelen