Onze game tips voor maart met Xbox Game Pass Ultimate

Met Xbox Game Pass Ultimate speel je honderden games op jouw favoriete apparaat. Iedere maand vertellen we meer over een paar games die je kan spelen. Deze maand ben jij de piloot in Microsoft Flight Simulator of ga je terug naar het Beieren van de 16e eeuw om een spannend avontuur te beleven in Pentiment. Veel gameplezier!

Het luchtruim roept met Microsoft Flight Simulator

Van zweefvliegtuigen en helikopters tot hele grote jets en het levensechte Airbus A-310-lijnvliegtuig. Met Microsoft Flight Simulator ben jij de piloot en vlieg je met zeer gedetailleerde en echte vliegtuigen. Om te vieren dat deze vliegtuigsimulator game al 40 jaar bestaat, is er nu de Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition. Met deze game krijg je naast alles uit de Standaard Edition, ook een aantal leuke toevoegingen. Zo vlieg je met 5 extra zeer authentieke vliegtuigen met unieke vluchtmodellen en bezoek je 5 extra met de hand gemaakte luchthavens.

Er zijn ook veel nieuwe functies en verbeteringen aan het spel toegevoegd. Test je vaardigheden als piloot in een veranderende en realistische wereld met allerlei uitdagende omstandigheden, zoals 's nachts vliegen, realtime atmosferische simulaties en levensechte, veranderlijke weersomstandigheden.

Bereid je maar vast voor op het maken van je vluchtplan en vlieg naar bestemmingen over de hele wereld. De 40th Anniversary-update introduceert beroemde historische vliegtuigen, klassieke luchthavens en missies, helikopters, zweefvliegtuigen en nog veel meer! Er is nog nooit een spannendere tijd geweest om het plezier van vliegen te ervaren. Het luchtruim roept!

Heb je al de Microsoft Flight Simulator Deluxe Edition? Dan krijg je deze update gratis.

De geschiedenis ontvouwt zich in Pentiment

Europa staat op het kruispunt van enorme religieuze en politieke veranderingen. In deze game stap je in de schoenen van Andreas Maler, een meesterkunstenaar die verwikkeld raakt in moordpartijen, schandalen en intriges in de Beierse Alpen. Je betreedt een levendige en prachtig getekende wereld, geïnspireerd op versierde manuscripten en afdrukken van houtsneden. Kies je achtergronden, zet je stempel op een wereld in verandering en zie de gevolgen van je beslissingen in dit avontuur.

In de game kies je uit verschillende academische en sociale achtergronden en ontmoet je kleurrijke personages. Ondertussen ontdek je de verhalen en geheimen in het kleine Beierse stadje Tassing en de nabije Keirsau-abdij.             

De game is geschikt voor iedere speler. Naast een aantal leuke puzzels ben je vooral bezig om het interessante verhaal te volgen. Dit doe je bijvoorbeeld door keuzes te maken in de gesprekken die je hebt met andere personages. Op die manier kom je steeds meer te weten over Tassing en iedereen die er woont.

Xbox Game Pass Ultimate bij KPN

Speel honderden geweldige games op je Android of iOS-telefoon en -tablet, Windows-pc en Xbox-console. Bovendien worden er elke maand nieuwe games toegevoegd. Kijk op onze gamepagina om te zien wat je allemaal kan spelen met Xbox Game Pass bij KPN.

Meer over Xbox Game Pass Ultimate

Gerelateerde artikelen