Feyenoord – AZ zie je natuurlijk bij KPN

Vroeger was dé wedstrijd om naar uit te kijken in de Eredivisie toch wel de Klassieker: het duel tussen aartsrivalen Feyenoord en Ajax. Maar de laatste ontmoeting tussen de 2 clubs was niet bepaald een succes te noemen en liep uit op een fiasco. Momenteel voldoet de Amsterdamse club niet aan de verwachtingen, terwijl de Rotterdammers zich goed staande weten te houden in de top.

12 november: Feyenoord - AZ

Een veel spannendere wedstrijd om naar uit te kijken dit seizoen is dan ook Feyenoord – AZ op 12 november, want ook de club uit Alkmaar doet het erg goed dit seizoen! Om 16.45 trappen de 2 clubs af in de Rotterdamse Kuip. Deze en alle andere wedstrijden uit de Eredivisie zie je natuurlijk bij ESPN.

ESPN Compleet of kijken zonder abonnement

Met ESPN Compleet kijk je live voetbal, waaronder het Eredivisie seizoen en nog veel meer sport, op 4 zenders voor 12,99 per maand. Je zet ESPN Compleet gemakkelijk aan in MijnKPN of via het menu van je tv.

Makkelijk en snel een losse live sportwedstrijd kijken zonder abonnement? Kijk dan wedstrijden live vanaf 6,- per wedstrijd. Zo mis je helemaal niets meer van je favoriete sport. Betalen gaat heel makkelijk via je factuur.

Kijk Formula 1® op Viaplay

Waar het in de Eredivisie nog wel even spannend blijft wie zichzelf de winnaar mag noemen, is dat in de Formule 1 niet meer het geval. Dat is namelijk, voor de 3e keer op rij, onze Max Verstappen! Toch worden er ook deze maand nog 3 races gereden, waaronder de spraakmakende race over de Strip in gokstad Las Vegas (19 november). Deze en de andere races, die van Sao Paulo (5 november) en Abu Dhabi (26 november), volg je natuurlijk allemaal op Viaplay.

Gerelateerde artikelen