Grand Prix van Brazilië live kijken bij KPN

Aankomende zondag 13 november 2022 gaan om 19.00 uur Nederlandse tijd de lichten uit voor de F1 Grand Prix van Brazilië. Het kampioenschap voor de coureurs en de teams is inmiddels helemaal beslist, maar er wordt nog steeds gestreden. Zo is de strijd om de 2e plek nog gaande en vechten de teams in het middenveld om hun positie. Max Verstappen gaat ondertussen door met zijn indrukwekkende zegereeks en wil zijn record ongetwijfeld nog scherper stellen.

Hoe kijk je Formule 1 bij KPN?

Volg het Formule 1 seizoen live met Viaplay bij KPN. Op vrijdag kijk je de vrije trainingen alleen met de Viaplay app (niet op tv-zender 225). Op zaterdag en zondag kijk je de kwalificatie en de race ook op tv-zender 225 (of met de Viaplay app). Tussendoor wordt je bijgepraat vanuit de studio of vanuit de pitstraat door verschillende experts, zoals Tom Coronel of Guido van der Garde.

Wist je trouwens dat je met de Viaplay app ook extra F1 kanalen kunt kijken? Bijvoorbeeld met de cockpitbeelden of beelden uit de pitstraat.

Hoe laat begint de Grand Prix van Brazilië?

Hieronder vind je de Nederlandse tijden waarop de uitzendingen van de vrije trainingen, kwalificatie, sprintrace en de race in Brazilië starten.

Vrijdag 11 november 2022:

16.30 uur    F1 GP Brazilië: vrije training 1 (met de Viaplay app)

20.00 uur    F1 GP Brazilië: kwalificatie (met de Viaplay app)

Zaterdag 12 november 2022:

16.30 uur    F1 GP Brazilië: vrije training 2 (zender 225 of de Viaplay app)

20.30 uur    F1 GP Brazilië: sprintrace (zender 225 of de Viaplay app)

Zondag 13 november 2022:

19.00 uur    F1 GP Brazilië race (zender 225 of de Viaplay app)

Het uitdagende circuit in Brazilië

Autódromo José Carlos Pace, oftewel Interlagos is het decor voor de één na laatste Grand Prix van dit seizoen. De stad São Paulo is sinds 1990 de vaste gastheer van de Braziliaanse Grand Prix. Het circuit in Brazilië staat bekend om de bijzondere hoogteverschillen. Het lange rechte stuk richting de start- en finishlijn ligt tientallen meters hoger dan het daaropvolgende gedeelte van de baan. Verder kent het circuit een mooie afwisseling tussen snelle doordraaiers en een aantal uitdagende langzame bochten. Voor de coureurs is het een geliefd en uitdagend circuit. Zeker met een dreigende regenbui, kan de race in Brazilië voor spectaculaire races zorgen.  

Gerelateerde artikelen