Deze Halloween-films jagen je de stuipen op het lijf

31 oktober is het weer Halloween. En wat is nu Halloween zonder een enge film? Speciaal daarom heeft KPN voor jou de engste films uit het Pluspakket op een rijtje gezet. Zo kun je lekker griezelen op de bank.


the nun kijken kpn


The Nun

De film die zich afspeelt in het Conjuring universum wordt gezien als een van de engste films uit 2018. Een priester en een non worden naar Rome gestuurd om de mysterieuze dood van een non te onderzoeken. Hier worden ze geconfronteerd met het duistere geheim van het klooster, een non die is bezeten door demonische krachten.

the strangers 2 prey at night bij kpn


The Strangers 2: Prey At Night

Een gezin is van plan om te gaan logeren bij familieleden in een afgelegen kampeerplaats. Eenmaal aangekomen blijkt er niemand te zijn. Wanneer ze noodgedwongen besluiten om te overnachten in een van de caravans wordt er ’s nachts ineens op de deur geklopt. Het is het begin van een dodelijk kat-en-muisspel met drie psychopaten. 

annabelle kijken kpn


Annabelle

John heeft het perfecte cadeau gevonden voor zijn zwangere vrouw Mia, een zeldzame vintage pop in een witte jurk. Mia’s vreugde zal niet van lange duur zijn. Op een avond worden de buren van John en Mia overvallen door leden van een satanische sekte, waarbij vergoten bloed en terreur niet het enige is dat ze achterlaten. De sekteleden hebben namelijk een demonische entiteit opgeroepen die zich nu verschuilt in de pop Annabelle.

saw 6 en saw 3d bij kpn


Saw 6 & Saw 3D

In de filmreeks Saw worden nietsvermoedende mensen ontvoerd door de Jigsaw moordenaar, John Kramer. Hij vermoordt ze niet direct, maar laat ze mee doen in een verknipt spel van leven of dood. Wanneer ze het spel overleven gelooft hij dat ze gerehabiliteerd zullen zijn en een nieuwe blik op het leven hebben.

jigsaw kijken kpn


Jigsaw

Wanneer er overal in de stad lichamen opduiken wijst alles naar één verdachte: John Kramer, beter bekend als Jigsaw. Het probleem is alleen dat John al 10 jaar lang dood is, wie kan er achter deze moorden zitten?

the twilight saga kijken kpn


The Twilight Saga

Wil je liever iets minder horror maar wel lekker weg zwijmelen, dan kun je ook genieten van de vampierenreeks Twilight. Alle vijf de films zijn namelijk te zien in het Pluspakket! De films van Twilight vertellen het verhaal van vampieren, weerwolven en romantiek. Bella, een beetje een buitenbeentje, wanneer ze verhuist naar een afgelegen stadje in Forks wordt ze smoorverliefd op de mysterieuze Edward. Al snel blijkt Edward niet te zijn zoals de andere jongens. Hij kan ontzettend hard rennen, stopt rijdende auto's met zijn blote vuisten. Edward is een vampier.


Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket

Meer over On Demand kijken


Nog geen Pluspakket?

Heb je nog geen Pluspakket? Met het Pluspakket krijg je toegang tot nóg meer films, series en zenders. Met kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen