Vanaf nu eindeloos entertainment met Disney+ bij KPN

Kijk Disney+ bij KPN voor 8,99 per maand. Je betaalt het abonnement makkelijk en automatisch met je KPN-factuur. Heb je Internet en Mobiel? Dan krijg je elke maand 5,- Entertainmentkorting op Disney+, als je deze korting nog niet hebt gebruikt. Zo kijk je Disney+ met extra voordeel!

Bekijk Disney+

Stream eindeloos entertainment op één plek

Disney+ is er voor iedereen. Kijk de nieuwste releases, exclusieve Disney+ Originals en de beste klassiekers van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Disney+ kijk je makkelijk op al je favoriete apparaten.

Bestel Disney+ nu bij KPN

Wil jij je ook onderdompelen in al het moois van Disney+? Bestel het dan op kpn.com/disneyplus, via het menu van je tv of loop binnen in een van onze winkels. Na het bestellen moet je Disney+ eerst activeren, daarna kun je het gebruiken. Ga hiervoor naar: kpn.com/disneyplusactiveren.

Dit kijk je met Disney+

Geniet met Disney+ van de nieuwste films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Hieronder vind je alvast een paar van onze favorieten:

Marvel’s Moonknight

Wanneer Steven Grant, een zachtaardige medewerker van een cadeauwinkel, wordt geplaagd door black-outs en herinneringen aan een ander leven, ontdekt hij dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en een lichaam deelt met huurling Marc Spector. Dan komen de vijanden van Steven/Marc op hen af en moeten ze leren omgaan met hun complexe identiteit, terwijl ze ook nog in een dodelijk mysterie met de machtige goden van Egypte belanden.

Star Original: Single Drunk Female

Een grote misstap dwingt de 20-jarige alcoholiste Sam om weer in te trekken bij haar dominante moeder Carol. Omgeven door alle factoren die haar aan het drinken hebben gezet, probeert Sam haar slechtste ik achter zich te laten en haar beste ik te ontdekken. Ongeveer.

Ice Age: Scrat Tales

Zes gloednieuwe 'Ice Age'-tekenfilmavonturen met Scrat de sullige sabeltandeekhoorn, die de ups en downs van het vaderschap aan den lijve ondervindt door toedoen van de schattige, ondeugende Baby Scrat. Hun innige band krijgt soms gewelddadige trekjes als de felbegeerde eikel in het geding komt.

Star Original: The Dropout

Geld, romantiek, tragedie en bedrog. The Dropout, van uitvoerend producent Elizabeth Meriwether, is het verhaal van Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried) en Theranos, een ongelooflijk verhaal over ambitie en roem dat vreselijk misgaat. Hoe verloor 's werelds jongste selfmade vrouwelijke miljardair alles in een oogwenk?

Star Wars Obi-Wan Kenobi

Star Wars-fans vragen er al jaren om, en nu is het dan zover. Obi-Wan Kenobi begint aan een cruciale missie tijdens het bewind van de keizer.

Meer over Disney+

Benieuwd wat Disney+ allemaal te bieden heeft? Op onze Disney+ pagina leggen we uit wat je kunt kijken en hoe je Disney+ bestelt.

Bekijk Disney+

Gerelateerde artikelen