Binnenkort te huur bij KPN

Filmliefhebbers opgelet! Nu de bioscopen stukje bij beetje weer open kunnen, zijn ook de nieuwe films weer in aantocht. Na een lange winterslaap durven veel filmstudio’s het weer aan om hun grote filmtitels in de etalage te zetten. En wat is lekkerder dan er thuis even goed voor te zetten, en neer te ploffen op jouw eigen bioscoopbank – met een recente bioscoopfilm. In dit blog bereiden wij je alvast even voor op een aantal films die je gewoon gezien moet hebben.

Nomadland – vanaf 28 juni

Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada gaat Fern (Frances McDormand) met een bus op pad om de wereld te verkennen als een moderne nomade. In de docudrama Nomadland, de derde speelfilm van Chloé Zhao, spelen echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells de mentoren en vrienden die Fern steunen tijdens haar ontdekking van het Amerikaanse westen. Nomadland is bekroond met drie Oscars, waaronder die voor beste film. McDormand vertolkt de rol van Fern moeiteloos door haar nuchtere, onverschrokken mentaliteit die we nog kennen uit Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Kijk Nomadland voor de prachtige cinematografie, fabelachtige muziek (van o.a. Ludovico Einaudi) en een steengoede rol van Frances McDormand. Je huurt Nomadland vanaf 28 juni voor 5,99.

Raya and the Last Dragon – vanaf 2 juli

Een eenzame krijger, Raya, moet de legendarische laatste draak opsporen om een kwade kracht te stoppen die na 500 jaar is teruggekeerd en de wereld van Kumandra bedreigt. Raya and the Last Dragon is te huur vanaf 2 juli voor 5,99.

Cruella – vanaf 28 juni

Academy Award®-winnares Emma Stone (‘La La Land’) speelt in Disneys ‘Cruella’, een nieuwe film over de opstandige jeugd van een van de beruchtste boeven, de legendarische fashionista Cruella de Vil. ‘Cruella’, dat zich afspeelt in het Londen van de jaren 70 van de 20e eeuw tijdens de punkrockrevolutie, volgt jonge oplichtster Estella, een slim en creatief meisje dat beroemd wil worden met haar ontwerpen. Cruella zal voor velen een jeugdsentiment oproepen uit de tekenfilm 101 Dalmatiërs. Alleen al vanwege de fantastische kostuums en make-up is deze film het kijken meer dan waard. Je huurt Cruella vanaf 28 juni voor 23,99.

Waar kan ik de films huren?

Films huren doe je eenvoudig via het KPN TV-menu. Ga naar Menu, druk op Films en ga naar Films Huren. Om een film te kunnen bestellen heb je je pincode nodig. Deze is gelijk aan je KPN pincode. Ben je je pincode vergeten, kijk dan hoe je deze kunt opzoeken of wijzigen

Gerelateerde artikelen