Apple AirPods, onderdeel van de draadloze toekomst

Draadloos is de toekomst, daar kunnen we niet meer omheen. Wil je helemaal met je tijd meegaan, dan ben je bij Apple aan het juiste adres. Met Apple’s draadloze AirPods luister je muziek zónder snoertje naar je telefoon. Inmiddels heeft Apple hiervan alweer een nieuwe versie gelanceerd: de Apple AirPods Pro. Lees alles over deze nieuwste must have.

De Apple AirPods Pro gebruik je met… jouw iPhone!

Waar je die Apple AirPods Pro mee kunt gebruiken? Het antwoord is simpel: met een iPhone 7 of nieuwer model. Luister je bijvoorbeeld met Apple’s nieuwste familielid, de iPhone 11, muziek via je AirPods Pro? Dan staat je een fantastisch geluid te wachten. Met een iPhone 7, 8 of X natuurlijk ook. Je koopt de AirPods los bij je telefoon. Wil je tóch met wit snoertje je muziek luisteren? De ‘ouderwetse’ EarPods met draad worden bij elke nieuwe iPhone geleverd. Wel zo handig!

De toekomst is draadloos met Apple AirPods

Minder draden = meer plezier! Je iPhone, Apple Watch, Macbook en iPad krijgen steeds minder snoeren en ingangen. In plaats daarvan maken ze gemakkelijker draadloze verbindingen. Dat scheelt een hoop gehannes met kabels die stuk gaan. En: met de Apple AirPods Pro heb je nooit meer oordopjes die gigantisch in de knoop zitten wanneer je ze uit je zak haalt. Dus knal je favoriete Spotify lijst aan en luister er draadloos op los!

Apple AirPods: draadloos opladen

Je kunt dus draadloos muziek luisteren, maar ook… draadloos opladen! Want die Apple AirPods 2 hebben een mini-accuutje dat je af en toe oplaadt. Dat kan draadloos, net als met de nieuwere iPhones. De headset komt in een handig doosje waarin je ze zonder snoer oplaadt. Dat gaat lekker snel: een kwartiertje opladen is genoeg om drie uur muziek te luisteren.

AirPods vs AirPods 2

De AirPods hebben er dus een vernieuwde uitvoerding bijgekregen: de Apple AirPods Pro. Ze worden ook wel de Apple AirPods 2 genoemd. Maar wat is precies het verschil tussen de originele versie en de Apple AirPods 2?

Korter steeltje

De Apple AirPods 2 hebben een korter steeltje en is daarmee compacter dan de AirPods. Makkelijk te bewaren in je broekzak of portemonnee. En gemakkelijk een muts of oorwarmers eroverheen als je ze gebruikt.

Noise cancelling

Nee je leest het niet verkeerd: de Apple AirPods Pro zijn
in-ear én hebben noise cancelling! Kom maar op met nooit meer afleiding op werk
of het onderdrukken van pratende mensen in de trein.

Super goede geluidservaring

Nog een plus vanwege het in-ear-design: de Apple AirPods 2 geven fan-tas-tisch geluid. Dat wordt wegzwijmelen bij de mooiste muziek en video’s kijken met héél realistische sound.

Waterafstotend

De Apple AirPods 2 kunnen tegen vocht, want ze zijn waterafstotend. Dat betekent dat je ze kunt dragen tijdens het sporten. Ook in de regen zou je ze kunnen dragen. Complete waterdichtheid kan het IPX4-certificaat niet garanderen. Zwemmen moet je dus zonder muziek doen.

Liever Apple EarPods of toch de AirPods?

AirPods zijn handig in gebruik, vooral omdat je niet zit te hannesen met het snoertje. Wil je een écht goede muziekbeleving? Kies dan de nieuwe Apple AirPods Pro. Wil je toch liever die gouden oude EarPods? Het handige daaraan is dat je je oordopjes niet hoeft op te laden, zo kun je dus oneindig lang muziek luisteren! En dat doe je helemaal op jouw manier.

Gerelateerde artikelen