5 series op Amazon Prime Video die je moet kijken

Ben je toe aan wat nieuw bingemateriaal? Bij KPN kun je Prime Video kijken via je tv-ontvanger. Speciaal daarom hebben we voor jou een paar van de beste en coolste series van Prime Video op een rij gezet.

Prime Video heeft een breed aanbod, of je nou fan bent van sciencefiction, horror of klassieke films en series, je vindt altijd wel iets om te kijken. Zo kijk je klassiekers als Married… With Children, Pulp Fiction, Gladiator of The Godfather, maar ook Amazon Originals zoals Tom Clancy’s Jack Ryan of Modern Love. Hieronder hebben we een paar van de Prime Video favorieten geselecteerd. 

The Office

Houd je van cynische, sarcastisch, donkere humor? Dan kun je bij The Office je geluk niet op. Geniet van het meest disfunctionele kantoor van Dunder Mifflin, een papierbedrijf. De manager, gespeeld door Steve Carell, die zijn werknemers als zijn familie ziet en daarom geen autoriteit heeft, weet iedere dag weer een nieuwe manier te vinden om iedereen af te leiden, te demotiveren of aan het lachen te maken. Word gek op receptioniste Pam, creëer een haat-liefde-relatie met assistent van de manager Dwight en geniet van de gekke uitspraken van accountant Kevin of kwaliteitsmanager Creed.

Mr Robot

Rami Malek speelt Elliot Anderson een geniale cyberbeveiligsingenieur die zich aansluit bij een groep hacktivisten. Als een cyber Robin Hood steelt hij van de rijken en helpt hij de armen, online. Ervaar de drama van de depressieve, ongemakkelijke Elliot en leef met hem mee. Niet voor niets ontving deze show twee Golden Globe Awards en twee Emmy Awards. Bekijk de vier seizoenen nu op Amazon Prime.

Modern Family

Volg het liefdevolle, maar disfunctionele gezin uit California. Ze zijn elkaars beste vriend, al gaat het soms hard tegen hard. Het hoofd van de family Jay Prichett, gespeeld door Ed O'Neill, is getrouwd met de veel jongere Gloria. Uit zijn vorige huwelijk komen zijn twee kinderen; Mitchel, getrouwd met de flamboyante Cam en ouders van Lily; en Claire, getrouwd met de kinderachtige Phil die niets liever wil dan de liefde en respect van zijn schoonvader. Phil en Claire hebben drie kinderen die totaal niet op elkaar lijken. Haley is knap maar dom, Alex is een nerdje, maar heel slim en de jonge Luke komt altijd vast te zitten met zijn hoofd. Lach en geniet van dit moderne gezin dat al 22 Emmy's in zijn zak heeft.

Parcs and Recreation

Volg Leslie Knope, de fanatieke, overijverige manager van de Parcs and Recreation afdeling in Pawnee, Indiana. Knope, gespeeld door Amy Poehler, heeft zo veel liefde voor haar baan, dat ze haar hele incompetente afdeling hoog houdt. Haar assistent Tom Haverford geeft alleen maar om roem en status, de stagiair April houdt van vieze, enge dingen en haar baas Ron heeft een bloedhekel aan de overheid, zijn eigen werkgever. Samen met collega's Donna, Jerry/Larry en beste vriendin Ann, pakken ze grote projecten op in hun geliefde stad. Word ook verliefd op dit gekke stel collega's.

Mad Men

Doe een stap terug naar de jaren zestig en neem een kijkje in de harde reclamewereld van New York City, waar mannen de baas zijn, drank op de werkvloer vloeit en reclame-guru's klanten verbijsteren. Het decor is fantastisch, de kostuums adembenemend en de acteurs woest aantrekkelijk. Volg dit reclame team en word verliefd op de zwoele mannen en sterke vrouwen.

Prime Video meteen aanzetten

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande series? Je zet Prime Video eenvoudig aan. Hiervoor heb je TV van KPN nodig, de juiste tv-ontvanger (2260, 2952 of 5202) en een Amazon Prime lidmaatschap. Om lid te worden van Prime Video ga je naar kpn.com/televisie/amazon om je te registreren. Als het abonnement geactiveerd is kun je inloggen op de Prime Video app via de tv-ontvanger. Dit kan op 3 manieren: via kanaal 203, via het tv-menu On Demand of via Apps op TV. Alvast veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen