10 redenen waarom je Legends of Gaming moet volgen

Iedere week worden er 3 nieuwe filmpjes geüpload op het Legends of Gaming YouTube kanaal, maar wat is er nou eigenlijk zo leuk aan? Wij zetten 10 redenen op een rijtje waarom je Legends of Gaming moet volgen.

#1 Up-to-date van de nieuwste games

Er zijn tegenwoordig zoveel games dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. No sweat. De Legends spelen verschillende soorten games en testen dus meteen voor jou of het de moeite waard is om te blijven spelen. Of ze nu oud of nieuw zijn of misschien wel oud in een nieuw jasje. Alles komt voorbij. Zo gaan de Legends tijdens het spel Overcooked samen virtueel aan de slag in de keuken, terwijl het bij Worms ieder voor zich is.

#2 8 fanatieke Legends

In het tweede seizoen gaan 8 Legends de strijd met elkaar aan. Don, Enzo, Milan, Joost, Link, Pascal, Jeremy en Harm zijn allemaal superfanatiek en hebben maar 1 doel: winnen! De Legends zijn niet de minste en hebben ieder weer een eigen tactiek of strategie om games uit te spelen.  

#3 Lachspieren trainen

Thuis + gamen + vrienden = chaos. Het is altijd weer hetzelfde liedje. Je bent met je vrienden thuis aan het gamen en je zegt hardop wat je denkt. Misschien baal je van die ene vriend die weer net op de verkeerde knop drukt of die andere vriend die altijd zijn eigen teamgenootjes uitschakelt. De Legends zijn erg goed in hardop denken, dus ze kraken elkaar lekker af tijdens de games. Leuk is dat je bij Legends of Gaming letterlijk alle reacties van de Legends ziet. Van extreme verbazing tot agressie als ze het net niet halen. Herkenbaar toch?

#4 Tips & Tricks leren

Tijdens het kijken van de YouTube video’s zie je meteen hoe het spel werkt. Sterker nog, je ziet gelijk welke strategie er gebruikt wordt. Al gamend lossen de Legends situaties op die jij ook tegen kan komen. Goed om te onthouden dus als jij met je vrienden aan het spelen bent. Zo weet je precies hoe je moet handelen om de winst binnen te slepen.

#5 Offline Games

Je zou het misschien bijna vergeten, maar spelletjes speel je ook ‘offline’. Op vrijdagavond is het Spelletjesavond en kunnen de Legends punten verdienen met ouderwetse (bord)spelletjes! Even dus geen videogame, maar terug naar hoe het allemaal begon. Denk aan Takkie Kakkie of Pim Pam Pet. Dag console, hallo bordspellen en bitterballen!

#6 Verschillende game formats

Om het nog leuker te maken zijn er verschillende game formats waarin de Legends de games testen. Zo nemen de Legends in de ene aflevering het tegen elkaar op in een één-tegen-één duel en in een andere aflevering werken ze juist samen in teams. Zo worden games telkens op een andere manier uitgelicht.

#7 The Ledge

De Ledge is een mysterieuze gamer die het opneemt tegen de 8 Legends. Het is nog steeds een mysterie wie deze persoon is. Hij zegt niets, maar speelt de games als een echte pro. In deze YouTube video neemt de Ledge het bijvoorbeeld op tegen Milan en Link en heel af en toe worden er hints gegeven. Zo kun je bijvoorbeeld zijn Spotify tracks beluisteren.

#8 Winacties

De Legends spelen niet alleen zelf spelletjes, maar laten jou ook meedoen met verschillende soorten winacties. Mocht je bijvoorbeeld weten wie de Ledge is, dan kun je meedoen met een winactie. Heb je geen idee? Geen stress! Je kunt ook de mobile thuis challenge spelen of meedoen met de Cheatcode Hunt.

#9 Spanning van het toernooi

Het lijkt allemaal heel gezellig tussen de verschillende Legends, maar ondertussen is er een heftige strijd gaande om het toernooi te winnen. Check dus iedere keer de laatste video om te kijken of jouw favoriet goed bezig is.  

#10 Topplays met hilarische momenten

Last but not least vind je op het kanaal de KPN Top Plays. Dit is een compilatie van video’s die de afgelopen 2 maanden zijn geplaatst. Hier zie je de gekste, mooiste en meest hilarische momenten die in een Top 10 lijst worden gezet. Een heerlijke recap met het beste uit Legends of Gaming. 

 Veel game plezier.

Gerelateerde artikelen