10 gratis decemberfilms

Het is weer dé tijd van het jaar: de feestdagen zijn in zicht! Heb jij ook zin om alvast lekker in de stemming te komen? Speciaal voor jou hebben we 10 films geselecteerd waar je de hele maand december gratis naar kan kijken. Gewoon via je tv-menu!

I, Tonya 

Biopic over de beroemde Amerikaanse kunstschaatsster Tonya Harding en een van de grootste sportschandalen ooit. Tonya is enorm talentvol, maar is niet bepaald het keurige Amerikaanse meisje. Thuis is het moeilijk, maar toch weet Tonya zich omhoog te schaatsen naar de top. Ze mag zelfs naar de Olympische Spelen. Maar dan wordt Tonya’s grootste concurrente, Nancy Kerrigan, aangevallen door een man en ernstig verwond aan haar knie. Heeft Tonya hier iets mee te maken? 

Geheim Agent Marnie 

De mollige oranje huiskat Marnie leidt een heerlijk leventje. Ze slaapt, eet en kijkt de hele dag tv. Ze wordt als een prinses behandeld. Maar Marnie heeft één grote droom: geheim agent worden. Die droom lijkt uit te komen als de broer van haar baas een opdracht voor haar heeft. Maar dat blijkt toch iets anders te zitten… 

The Grey 

Stel je voor: je vliegt boven een afgelegen gebied in Alaska, als opeens het vliegtuig neerstort. Je belandt midden in de wildernis, het is enorm koud en er is bijna geen eten. Dat is al erg genoeg, maar dan blijk je ook nog eens in wolvengebied te zijn gestrand… Hoe kun je de strijd aangaan met een roedel wilde wolven? Laat dat maar aan Liam Neeson over. 

Beginners​ 

Oliver zit in de sleur als het om de liefde gaat. En dan krijgt hij ineens de schok van zijn leven. Zijn vader vertelt hem dat hij kanker heeft én op jonge mannen valt. Nadat vader Hal uit de kast komt geniet deze oude man met volle teugen van het leven en de liefde. Oliver lijkt achter te blijven in dit geluk maar dan ontmoet hij de mooie Anna.  

Een man die Ove heet​ 

De 59-jarige Ove staat bekend als de meest humeurige man in de wijk. Hij is nog steeds ontzettend boos over een gebeurtenis uit het verleden. Als de zwangere Parvaneh en haar familie naar het huis tegenover dat van Ove verhuizen, en per ongeluk zijn brievenbus omverrijden, ontstaat er toch een onverwachte en hechte vriendschap. 

Casper en Emma maken theater​ 

Casper en Emma zijn erg enthousiast als ze kennis maken met theater. Ze willen zelf een toneelstuk maken over kaarsen die licht brengen in het donker. Ze willen dit doen om geld in te zamelen voor het weeshuis. 

Toen was geluk heel gewoon​

Dit is een film die volgt op de razende populaire serie over deze bijzondere Rotterdammers. Het is 1974. Het Nederlandse voetbalelftal heeft zojuist de WK-finale verloren van aartsrivaal West-Duitsland. Het hele land is in rouw en Jaap Kooijman gooit uit boosheid de splinternieuwe televisie uit het raam. En dat heeft grote gevolgen… 

Mother’s Day​ 

In het bijzondere Mother’s Day volgen we moeders van alle leeftijden rondom moederdag. De een heeft geen contact meer met haar dochter, terwijl de ander juist gek van haar wordt. Of neem Sandy (Jennifer Anniston) die haar kinderen moet delen met een nieuwe stiefmoeder. De gemoederen lopen hoog op. 

Pak van mijn Hart 

De broers Tom en Niek runnen een kledingverhuurbedrijf. Tom is een ex-soapster die werk en relaties niet serieus neemt. Niek stort zich op zijn werk, tot grote onvrede van zijn vrouw Karin. Ze modderen maar wat aan tot er een heel bijzondere vrouw hun zaak binnenloopt. 

Angel has Fallen​ 

In dit 3e deel van de Has Fallen-reeks moet agent Mike Banning weer flink aan de bak. Niet om de president of Londen te redden, maar zijn eigen leven. Hij wordt namelijk onterecht beschuldigd van de moord op de president. Terwijl hij rent voor zijn leven moet hij ook zijn onschuld zien te bewijzen.

Gerelateerde artikelen