Zakelijk Internet speedtest
Haal het maximale uit je internetverbinding

Vergaderen, e-mailen en downloaden tegelijk. Als ondernemer wil je altijd vooruit. En daar heb je internet bij nodig dat jou kan bijbenen.

Gaat jouw internet al op volle snelheid? Of kan het nog sneller? Ontdek je huidige up- en downloadsnelheid met de speedtest. En ontdek gelijk of het beter kan met de postcodecheck. Zo bereik je met KPN Glasvezel snelheden tot wel 1Gbit/s.

Check de hoogst haalbare snelheid op jouw adres

Bekijk de maximaal haalbare snelheid op jouw adres via de postcodecheck. En pak gelijk de kans om je internetsnelheid te verbeteren.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

50 Mbit/s

Hiermee kun je Googlen, mailen, chatten en internetbankieren.

100 Mbit/s

Voldoende voor HD-tv kijken op meerdere tv's, surfen, mailen, downloaden & streamen.

200 Mbit/s

4K HD-tv kijken, videobellen en bestanden razendsnel downloaden op volle snelheid.

1000 Mbit/s

4K HD-tv kijken, videobellen, en bestanden razendsnel downloaden op superstabiele glasvezel verbinding. En dat allemaal tegelijk!

Meer weten over Zakelijk Internet van KPN?

Zonder zorgen naar KPN overstappen

Waarom overstappen?
Een instabiele internetverbinding op kantoor of onderweg staat ondernemen in de weg. Ervaart u dit probleem? Bij KPN krijgt u stabiel internet, supergoeie wifi en 24/7 zakelijke service. Wij staan dag en nacht voor u klaar zodat u zich kunt focussen op uw business.

Overstappen is eenvoudig
Met de overstapservice van KPN ervaart u een naadloze overstap. Wij doen de opzegging bij uw huidige provider en activeren KPN Kleinzakelijk. Ook kunt u gebruikmaken van een gratis installatiemonteur. Dat is zonder zorgen overstappen.

Nog niet contractvrij?
Zet de overstapwekker

Zet de overstapwekker en krijg een aanbod zodra u kunt overstappen.