KPN Combinatie Voordelen

Omdat we blij met u zijn!

  • U hebt Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN EEN MKB
  • De voordelen worden automatisch geactiveerd
  • Zolang u blijft combineren krijgt u extra voordeel

Dit zijn de extra Combinatie Voordelen

Wat is KPN EEN MKB

Met KPN EEN MKB combineert u eenvoudig Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen. U kiest zelf welke combinatie van producten en diensten het beste bij uw organisatie past.

Dankzij de flexibiliteit van uw contract is de samenstelling van producten maandelijks aanpasbaar. Dit mag per medewerker verschillen. Met KPN EEN MKB krijgt u exact wat u nodig hebt.

KPN EEN MKB internet

De noodzakelijke basis om zorgeloos te ondernemen: zakelijk internet met vast IP-adres, tot 99,9% uptime en snelheden tot wel 500 Mbit/s.

De eerste 12 maanden voor 60,-
40,-
mnd

Gratis adviesgesprek

Benieuwd hoe KPN EEN MKB uw bedrijf verder helpt? Maak vrijblijvend een afspraak met 1 van onze adviseurs.

Contract uitbreiden
Maakt u al gebruik van KPN EEN MKB en wilt u uitbreiden? Onze adviseurs zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Bekijk hier ons telefoonnummer.

Waarom blijvend extra voordeel?

Dat u voor KPN EEN MKB kiest, nemen wij niet voor lief. Om onze waardering te tonen, krijgt u extra voordeel. Het enige dat u nodig hebt is Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN EEN MKB. Maakt u al gebruik van deze producten? Wij activeren uw extra voordelen automatisch.

Nog geen KPN EEN MKB producten? Wij bellen u graag binnen 1 werkdag om uw wensen te bespreken.

Handig om te weten

Combinatie Voordelen geldt op alle mobiele abonnementen vanaf Zakelijk Mobiel 2016.

Nee, dit is niet nodig. De Combinatie Voordelen worden gefaseerd geïntroduceerd. Zodra u in aanmerking komt voor de Combinatie Voordelen hoeft u zelf geen actie te ondernemen. De 5% korting en de mobiele verdubbelaar worden automatisch bij u geactiveerd en zijn zichtbaar op uw factuur. Voor het activeren van de gratis licenties van F-Secure Computer Protection neemt KPN contact met u op.

Telefonisch bestellen?

Onze KPN Experts helpen u.

We bellen u binnen 5 minuten