KPN Combinatie Voordelen

Zo werkt het:

  • Je hebt Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN EEN MKB
  • De voordelen worden automatisch geactiveerd
  • Zolang je blijft combineren krijg je extra voordeel

Dit zijn de extra Combinatie Voordelen

5% korting

Je krijgt 5% korting op jouw maandelijkse abonnementskosten.

Toon meerToon minder

De 5% korting krijg je elke maand en geldt op de vaste abonnementskosten voor Internet, Vast Bellen, TV en Mobiel Bellen abonnementen vanaf 2016.

De korting is niet van toepassing op kosten buiten het abonnement, zoals extra bundels, andere toegevoegde opties of verbruik. De korting wordt berekend over het bedrag vóór eventuele andere kortingen.

Verdubbelaar

We verdubbelen jouw mobiele internet-, bel- en sms-bundel. Helemaal gratis!

Toon meerToon minder

Je ontvangt elke maand gratis verdubbeling van jouw mobiele internet-, bel- en sms-bundel. Heb je naast Mobiel bellen nog een Data Only-abonnement? Dan verdubbelt die ook.

Je verbruikt eerst de verdubbeling, daarna wordt de reguliere bundel verbruikt. Let op: De verdubbelde internet-, bel- en sms-bundel kan je (net als bij de reguliere bundel) niet meenemen naar de volgende maand.

Beveiligingssoftware

Je krijgt gratis licenties van WithSecure.

Toon meerToon minder

Met WithSecure ben je optimaal beschermd tegen beveiligingsrisico’s, zoals ransomware aanvallen. Het aantal WithSecure licenties dat je krijgt is hetzelfde als het aantal Vast Bellen licenties dat je hebt (dit bestaat uit het aantal kantoorprofielen ‘Kantoor’ en het aantal Vast-Mobiel modules). De WithSecure licenties kunnen gebruikt worden op computer en laptop.

Wat is KPN EEN MKB

Met KPN EEN MKB combineer je eenvoudig Internet, Vast Bellen, Mobiel Bellen en TV. Je kiest zelf welke combinatie van producten en diensten het beste bij jouw organisatie past.

Dankzij de flexibiliteit van je contract is de samenstelling van producten maandelijks aanpasbaar. Dit mag per medewerker verschillen. Met KPN EEN MKB krijg je exact wat je nodig hebt.

KPN EEN MKB internet

De noodzakelijke basis om zorgeloos te ondernemen: zakelijk internet met vast IP-adres, tot 99,9% uptime en snelheden tot wel 1 Gbit/s.

Gratis adviesgesprek

Benieuwd hoe KPN EEN MKB jouw bedrijf verder helpt? Maak vrijblijvend een afspraak met 1 van onze adviseurs.

Contract uitbreiden
Maak je al gebruik van KPN EEN MKB en wil je uitbreiden? Onze adviseurs zijn gratis telefonisch bereikbaar. Bekijk hier ons telefoonnummer.

Waarom blijvend extra voordeel?

Dat je voor KPN EEN MKB kiest, nemen wij niet voor lief. Om onze waardering te tonen, krijg je extra voordeel. Het enige wat je nodig hebt is Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen van KPN EEN MKB. Maak je al gebruik van deze producten? Wij activeren jouw extra voordelen automatisch.

Nog geen KPN EEN MKB producten? Stel direct jouw abonnement samen.

Handig om te weten

De onderstaande abonnementen komen in aanmerking voor Combinatie Voordelen:

Zakelijk Mobiel 2016

·       Bundel 150/500

·       Bundel XL/1GB

·       Onbeperkt 10GB

·       Onbeperkt 20GB

Zakelijk Mobiel 2018

·       Budget

·       Basis

·       Instap

·       Standaard

·       Premium

·       Premium+

Nee, dit is niet nodig. Zodra je in aanmerking komt voor de Combinatie Voordelen activeren we ze automatisch. De 5% korting en de mobiele verdubbelaar zijn dan zichtbaar op je factuur. Voor het activeren van de gratis licenties van WithSecure neemt KPN contact met je op.