Veilig internetten, zorgeloos ondernemen

Kies voor de cloud oplossingen van KPN

Veilig internet en optimale bescherming van bedrijfsgegevens staan aan de basis van iedere onderneming. Met de clouddiensten van KPN zijn al uw belangrijke bestanden veilig opgeslagen en zijn uw apparaten optimaal beschermd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw internetveiligheid en kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsdoelstellingen.

Veilig internetten en zorgeloos ondernemen met de cloud oplossingen van KPN

Veilig internet op ieder apparaat

Internet is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Maar hoe zorgt u dat u en uw medewerkers veilig gebruik kunnen maken van internet zonder dat bedrijfsgegevens verloren gaan, of nog erger, gestolen worden? Met de internet veiligheidsoplossingen van KPN kunt u veilig internetten op ieder apparaat. Zo weet u zeker dat u beschermd bent tegen gevaren op internet en kunt u zorgeloos ondernemen.

Veilig internetten met het Mobiel Internet Veiligheidspakket voor uw smartphones of tablet

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Voor uw mobiele apparaten (smartphone en tablet) is veilig internet essentieel. Met het Mobiel Internet Veiligheidspakket bent u optimaal beschermd.

Vanaf

€ 2,- per maand

Meer informatie
Veilig werken en veilig online met maximale bescherming. Dat is pas echt veilig internetten

Internet Veiligheidspakket

Het beveiligen van uw pc of Mac start met een goed Internet Veiligheidspakket. Die houdt uw computer vrij van (on)zichtbare gevaren.

Vanaf

€ 3,50 per maand

Meer informatie
Optimaal beschermd en veilig internet met het Internet Veiligheidspakket voor 2 pc's en 1 smartphone

Veiligheidspakket voor pc en mobiel

Veilig internetten en proactieve bescherming op uw devices met het extra voordelige Internet Veiligheidspakket voor 2 pc's en 1 smartphone.

Vanaf

€ 7,95 per maand

Meer informatie

Actuele back-up van uw gegevens

Uw bedrijfsgegevens moeten altijd beschikbaar zijn, ook wanneer uw hardware niet meer werkt. Raak nooit meer uw bedrijfsgegevens kwijt door een virus, computer- of servercrash met de back-up oplossingen van KPN. Uw bestanden en gegevens worden veilig opgeslagen in de betrouwbare KPN datacenters in Nederland. Zo kunt u er volledig op vertrouwen dat uw data altijd beschikbaar is.

Veilig internetten met Backup Online: cloud opslag voor uw belangrijke bestanden

Backup Online

Hoe u ook werkt, zorg dat uw bedrijfsgegevens altijd veilig extern zijn opgeslagen met Back-up Online. Deze cloudopslag zorgt ervoor dat u altijd toegang hebt tot uw back-up.

Nu

€ 6,- per maand

Meer informatie
Backup Online voor Servers van 25 GB tot 250 GB

Back-up Online voor servers

Back-up Online voor Servers (50 GB) maakt via internet automatisch een back-up van uw server. Zo kunt u bij een server crash uw bestanden eenvoudig terughalen met de handige herstelfunctie.

Nu de eerste 2 maanden vanaf € 49,90

€ 24,95 per maand

Meer informatie