In welke beschermende maatregelen een organisatie investeert, is afhankelijk van de risico-afweging. Alle bedrijven en organisaties zijn een potentieel doelwit van cybercriminelen. Professionele cybercrimebendes hebben het voorzien op waardevolle bedrijfsdata, terwijl internetvandalen bijvoorbeeld met DDoS-aanvallen de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen. Ook worden door cybercriminelen computers geblokkeerd of bestanden versleuteld met ransomware.

Een goede verdediging is dus noodzakelijk en een complex samenspel van processen, technologie en mensen. Hoe vind je hierin de juiste balans en zorg je voor een effectieve beveiliging? Op deze pagina vind je de meest actuele informatie, achtergronden en relevante evenementen.

Klantcases

HHNK: EMM biedt mobiele gebruikers vrijheid

KPN levert Enterprise Mobility Management (EMM) voor een centraal beheer van alle smartphones en tablets.

Nationale Borg stelt data veilig

Nationale Borg voldoet op het gebied van databescherming aan de strenge compliance-eisen. De continuïteit van belangrijke bankgarantieprocessen is bovendien gegarandeerd.

Ministerie van Defensie: Innovatie voor een veiliger Nederland

Om Nederland veilig te houden, hebben we een adaptieve krijgsmacht nodig. Daarom gelooft de Luchtmacht in de mogelijkheden van technologische innovatie.

Karakter: Meer controle over data dankzij Data Protection Officer

Karakter wilde de rol van Data Protection Officer (DPO) beter laten invullen met het oog op het ingaan van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Downloads

Whitepaper: "Compliance in de zorg"

Whitepaper: 'BIO - naar een doordacht securitybeleid'

Visiepaper: 'Cloud & Digitale Transformatie'