In welke beschermende maatregelen een organisatie investeert, is afhankelijk van de risico-afweging. Alle bedrijven en organisaties zijn een potentieel doelwit van cybercriminelen. Professionele cybercrimebendes hebben het voorzien op waardevolle bedrijfsdata, terwijl internetvandalen bijvoorbeeld met DDoS-aanvallen de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen. Ook worden door cybercriminelen computers geblokkeerd of bestanden versleuteld met ransomware.

Een goede verdediging is dus noodzakelijk en een complex samenspel van processen, technologie en mensen. Hoe vind je hierin de juiste balans en zorg je voor een effectieve beveiliging? Op deze pagina vind je de meest actuele informatie, achtergronden en relevante evenementen.

Security evenementen

Webinar: Future of Networking

Webinar: Future of Networking

De migratie van applicaties naar de cloud en SaaS gaat steeds sneller. Waar u voorheen nog volledige controle had over de performance van uw applicaties, bent u nu in grote mate afhankelijk van het publieke internet. Met onvoorspelbare prestaties en veiligheidsrisico’s. Ontdek hoe u de performance en veiligheid van uw cloud- en SaaS-applicaties kan verbeteren.

Grootzakelijk • Netwerkbeveiliging • Security & Privacy

27 sep 2021

Security Xperience – KPN Security Labs

Security Xperience – KPN Security Labs

Investeren in security brengt onzekerheden met zich mee. Hoe werken de oplossingen in de praktijk? Doen ze wat ze beloven en werken ze samen met de oplossingen die u al heeft? Het is vaak giswerk nadat de implementatie heeft plaatsgevonden. In het ergste geval kom je voor nare – en vaak dure - verrassingen te staan. Het liefst wil je dit natuurlijk voorkomen, maar hoe zorg je daar voor?

Security & Privacy

28 sep 2021

NLSecure[ID] 2022: hét Security event van Nederland!

NLSecure[ID] 2022: hét Security event van Nederland!

Als securitycommunity hebben we een gezamenlijk doel: Nederland veiliger maken. Kennisdeling is cruciaal om de digitale weerbaarheid te vergroten. Daarom organiseert KPN Security jaarlijks in januari het driedaagse securityevent NLSecure[ID], een event vol interessante sprekers en inhoudelijke sessies. In verband met COVID-19 is NLSecure[ID] vooralsnog alleen online te volgen. Hiervoor maken we gebruik van een speciaal ontwikkeld online platform dat interactie mogelijk maakt. Het programma bestaat uit meer dan 20 talks, verspreid over drie middagen. U kiest zelf de sessies die u aanspreken. Heeft u eerdere edities niet kunnen bijwonen en bent u benieuwd wat er allemaal voorbij is gekomen? Kijk dan snel de compilaties en aftermovie.

Security & Privacy • Security & Business Continuity • Innovatie

25 jan 2022