De Stembureaumanager draait via AppFactory van KPN veilig in een Nederlandse cloud en helpt de gemeente Den Haag de verkiezingen te organiseren.

Gemeente Den Haag: Veilige en schaalbare hosting helpt de verkiezingen te organiseren
Met 270 stembureaus staat de gemeente Den Haag iedere verkiezing voor een logistieke uitdaging. Met de Stembureaumanager sturen zij in korte tijd vele medewerkers aan. Voor de hosting van de Stembureaumanager-applicatie is de gemeente Den Haag op zoek naar een betrouwbare Cloudservice die voldoet aan het basissecurityhandboek.

Over gemeente Den Haag

‘1 van de voordelen van AppFactory is dat we makkelijk kunnen op- en afschalen’

- Rob de Graaf, Projectleider Unit Verkiezingen bij de gemeente Den Haag -

'De Graaf: ‘Nadat de Stembureaumanager online is gegaan, zijn er 2 storingen geweest. Het is nooit fijn als je systeem niet werkt, dat gebeurt doorgaans op momenten dat er veel gebruikers zijn. Toch is het juist de handelswijze bij deze storingen die KPN onderscheidt van de concurrenten. Enerzijds lossen zij de storing razendsnel op. Maar waar concurrenten slechts een pleister voor het bloeden bieden, kijkt KPN juist waar het probleem is ontstaan.

Geïntegreerde dienstverlening van KPN

Flevoziekenhuis E-Zorg

Met AppFactory biedt KPN een service die in Nederland wordt gehost. Daarnaast kun je de applicatie gemakkelijk aanpassen aan de behoefte van de klant. De Stembureaumanager draait via AppFactory van KPN veilig in een Nederlandse cloud. Door de oplossingsgerichtheid van KPN worden verstoringen snel opgelost.

Download

Gerelateerde klantcases