Nieuwe technologieën maken ons leven makkelijker. Artificial Intelligence, blockchain en Internet of Things. We zijn efficiënter, voelen ons veiliger en zijn bereikbaarder dan ooit. Toch roepen deze ontwikkelingen ook vragen op. Brengen ze onze privacy in gevaar? Worden computers slimmer dan wij? Wat voor een impact hebben ze op de samenleving? En op je bedrijf?

Op deze pagina vind je de meest actuele informatie, achtergronden en relevante evenementen.

Evenementen

NLSecure[ID]: hét securityevent van Nederland!

NLSecure[ID]: hét securityevent van Nederland!

Als securityprofessional hoort u bij de community die Nederland veiliger maakt. Bijblijven met alle nieuwe ontwikkelingen is echter niet eenvoudig. Daarom organiseert KPN Security voor de tweede keer NLSecure[ID], een event vol interessante sprekers en inhoudelijke sessies. In verband met COVID-19 is NLSecure[ID] dit jaar alleen online te volgen. Vanuit het NBC Congrescentrum doen we live verslag van alle presentaties.

Security & Privacy • Security & Business Continuity • Innovatie

26 jan 2021

Zorgvrij Care: welke versnelling brengt COVID-19 op zorginnovaties?

Zorgvrij Care: welke versnelling brengt COVID-19 op zorginnovaties?

Bent u benieuwd hoe zorgdomotica het behandelen in corona-tijden vereenvoudigt? Hoe persoonsbeveiliging kan zorgen voor veiligheid en regie voor patiënt en zorgverlener? En hoe het belang van slimme sensoren om zorg op afstand mogelijk te maken belangrijker is dan ooit te voren? Schrijf u dan nu gratis in voor de virtuele Digital Dutch Experience (DDX) op 3 november van 13.30 tot 15.00 en ontdek wat KPN Health Zorgvrij voor u kan betekenen!

Zorg • Innovatie • Digitalisering

3 nov 2020

Terugkijken: themasessie Zorgvrij Care

Terugkijken: themasessie Zorgvrij Care

Stel u voor: nóg slimmere zorg voor uw domein. Met technologie waarmee u zorgverleners ontzorgt, cliënten meer vrijheid geeft en veranderende zorgvragen tijdig signaleert. Zorgdomotica is de volgende stap in digitalisering binnen de zorg. Hoe u dit toepast? Kijk het webinar nu gratis terug.

Zorg • Samenwerken • Innovatie • Digitalisering

24 jul 2020