Nieuwe technologie├źn maken ons leven makkelijker. Artificial Intelligence, blockchain en Internet of Things. We zijn effici├źnter, voelen ons veiliger en zijn bereikbaarder dan ooit. Toch roepen deze ontwikkelingen ook vragen op. Brengen ze onze privacy in gevaar? Worden computers slimmer dan wij? Wat voor een impact hebben ze op de samenleving? En op je bedrijf?

Op deze pagina vind je de meest actuele informatie, achtergronden en relevante evenementen.

Evenementen

NLSecure[ID]: hét securityevent van Nederland!

NLSecure[ID]: hét securityevent van Nederland!

Als securityprofessional hoort u bij de community die Nederland veiliger maakt. Bijblijven met alle nieuwe ontwikkelingen is echter niet eenvoudig. Daarom organiseert KPN Security voor de tweede keer NLSecure[ID], een event vol interessante sprekers en inhoudelijke sessies. In verband met COVID-19 is NLSecure[ID] dit jaar alleen online te volgen. Vanuit het NBC Congrescentrum doen we live verslag van alle presentaties.

Security & Privacy • Security & Business Continuity • Innovatie

26 jan 2021

Future of Networking in Health

Future of Networking in Health

De ontwikkeling van digitalisering in de zorg heeft de impact van ICT exponentieel vergroot. ICT is een cruciale randvoorwaarde om de zorgdoelstellingen te realiseren: de 24/7 performance van systemen is essentieel voor de kwaliteit van (zorg)processen. De vraag naar flexibele, veilige en innovatieve informatievoorziening neemt daarbij toe, binnen én buiten uw zorgorganisatie.

Zorg • Innovatie • Digitalisering

4 feb 2021

Zorgvrij Care: welke versnelling brengt COVID-19 op zorginnovaties?

Zorgvrij Care: welke versnelling brengt COVID-19 op zorginnovaties?

Bent u benieuwd hoe zorgdomotica het behandelen in corona-tijden vereenvoudigt? Hoe persoonsbeveiliging kan zorgen voor veiligheid en regie voor patiënt en zorgverlener? En hoe het belang van slimme sensoren om zorg op afstand mogelijk te maken belangrijker is dan ooit te voren? Schrijf u dan nu gratis in voor de virtuele Digital Dutch Experience (DDX) op 3 november van 13.30 tot 15.00 en ontdek wat KPN Health Zorgvrij voor u kan betekenen!

Zorg • Innovatie • Digitalisering

3 nov 2020