Nieuwe technologieën maken ons leven makkelijker. Artificial Intelligence, blockchain en Internet of Things. We zijn efficiënter, voelen ons veiliger en zijn bereikbaarder dan ooit. Toch roepen deze ontwikkelingen ook vragen op. Brengen ze onze privacy in gevaar? Worden computers slimmer dan wij? Wat voor een impact hebben ze op de samenleving? En op je bedrijf?

Op deze pagina vind je de meest actuele informatie, achtergronden en relevante evenementen.

Evenementen

Webinar: Hybride werken écht laten werken

Webinar: Hybride werken écht laten werken

De afgelopen 1,5 jaar is de manier waarop we werken drastisch veranderd. Mensen en organisaties hebben ontdekt dat anders werken, werkt. We gaan structureel naar een hybride situatie met de vrijheid om veilig te werken waar, hoe en wanneer we willen.

Samenwerken • Werkplek • Innovatie

14 okt 2021

NLSecure[ID] 2022: hét Security event van Nederland!

NLSecure[ID] 2022: hét Security event van Nederland!

Als securitycommunity hebben we een gezamenlijk doel: Nederland veiliger maken. Kennisdeling is cruciaal om de digitale weerbaarheid te vergroten. Daarom organiseert KPN Security jaarlijks in januari het driedaagse securityevent NLSecure[ID], een event vol interessante sprekers en inhoudelijke sessies. In verband met COVID-19 is NLSecure[ID] vooralsnog alleen online te volgen. Hiervoor maken we gebruik van een speciaal ontwikkeld online platform dat interactie mogelijk maakt. Het programma bestaat uit meer dan 20 talks, verspreid over drie middagen. U kiest zelf de sessies die u aanspreken. Heeft u eerdere edities niet kunnen bijwonen en bent u benieuwd wat er allemaal voorbij is gekomen? Kijk dan snel de compilaties en aftermovie.

Security & Privacy • Security & Business Continuity • Innovatie

25 jan 2022

Webinar: ‘Zorgdomotica? Wat kan ik daar nou mee?!’

Webinar: ‘Zorgdomotica? Wat kan ik daar nou mee?!’

Zorgdomotica ontwikkelt zich in rap tempo. Als zorgprofessional binnen de care is het een kunst om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden. Tijdens dit live webinar hoort u hoe goede warme zorg en werkplezier voor de professional hand in hand kunnen gaan met technische oplossingen.

Zorg • Innovatie • Digitalisering

3 jun 2021