The Digital Dutch On Tour

Het grootste zakelijke evenement van Nederland gaat on tour. Een digitale tour door het hele land. Langs bedrijven, langs innovaties, langs kansen. Met blikken achter de schermen bij innoverende bedrijven, en exclusieve verhalen van interessante sprekers. Omdat we samen vooruit willen. We samen vooruit gáán.

Reken op totaal 5 evenementen over 5 vraagstukken. En live breakouts waarin je ook zelf kan meepraten. Op 16 februari is het alweer tijd voor On Tour #5: Hoe snap ik sneller en beter wat mijn klant wil? Zorg dat jij erbij bent. PS. De vorige editie(s) gemist? Kijk ze nu gratis terug.

The Digital Dutch On Tour #5Hoe snap ik sneller en beter wat mijn klant wil?
16 februari 2023

Bedrijven versnellen, maar klantverwachtingen versnellen nog veel harder. Klanten willen nú een reactie en nú een oplossing. Hoe kun je als bedrijf niet alleen omgaan met die groeiende klantverwachting, maar ook daadwerkelijk waarde toevoegen aan het leven van je klanten? We kijken mee met organisaties die gebouwd zijn rondom excellente klantervaringen.

Reken op deze onderwerpen:

 • Waarde toevoegen voor je klanten
 • Leren over excellente klantervaringen
 • Snappen wat je klant wilJim Stolze
Host

Je kent tech-ondernemer en AI-specialist Jim Stolze van TEDxAmsterdam en zijn bedrijf Aigency. Of natuurlijk van ons eigen Digital Dutch-evenement. Na 5 edities gaat hij nu mee op tour!

Marieke Snoep
Host

Marieke Snoep is Chief Business Market en lid van de RvB van KPN. Zij plaatst de nieuwste ontwikkelingen in perspectief en motiveert de betekenis voor ondernemend Nederland.

Gina Doekhie
Host

Voorheen digitaal forensisch rechercheur bij Fox-IT, nu deel van het Cybercrime Team van de Nederlandse Politie. Het FD verkoos cybercrime specialist Gina Doekhie in 2020 al tot jong talent.

Live breakouts On Tour #5

Bij de tour horen ook live breakout sessies, waarin je kan napraten en vragen kan stellen aan de sprekers. Kies een breakout sessie voor het onderwerp dat jou aanspreekt. Let op: je kan er maar 1 live volgen. Keuzestress? Kijk de andere breakout gewoon later terug.Hoe kan jouw organisatie de service en het contact met klanten in praktijk slim optimaliseren?

Door digitalisering veranderen de omnichannel klantcontact- en serviceprocessen van organisaties razendsnel. Hoe kun je klanten beter en sneller helpen? En, hoe vergroot je efficiency met selfservice en speech routing? Creëer superagenten met artificial intelligence zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen. Laat je inspireren door de toekomstvisie en concrete praktijkvoorbeelden van experts.

Sprekers:

 • Roger Hendrikx - Specialist Customer Experience – KPN

Hoe kan je met CPaaS super eenvoudig de klantervaring verrijken?
 

Met Communication Platform as a Service (CPaaS) worden de mogelijkheden voor gepersonaliseerde klantcommunicatie steeds uitgebreider. Je kunt eenvoudig en op ieder moment kiezen wat voor jouw Customer Experience-strategie nodig is. Bovendien kan CPaaS integraal met al jouw klantkanalen samenwerken. Hoe biedt je klanten interactieve keuze-opties en informatie ‘op maat’? Ontdek hoe je de klantreis verder kunt digitaliseren én personaliseren.

Sprekers:

 • Jan Rijk Vonk – Portfolio Strateeg - KPN
 • Erik Rieken – Business Lead – KPN

Teaser The Digital Dutch On Tour

Claim nu je plek voor The Digital Dutch On Tour #5.

Totale programma The Digital Dutch On Tour#1 Hoe maak ik mijn ICT simpel, flexibel en schaalbaar? Nu terugkijken

Snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Wendbaar blijven en meebewegen met de marktkansen. Flexibiliteit en schaalbaarheid zijn de basisvoorwaarden om te versnellen én innovatief te kunnen zijn. Maar waar begin je?

Na deze tour weet je:

 • Wanneer je ICT-omgeving daadwerkelijk wendbaar is
 • Hoe anderen dit inrichten en hier succes uithalen
 • Wat je zelf kan doen om dit bij jou op touw te zetten

Met de volgende sprekers:

 • Gerrit Spijksma - CEO Vervoersmaatschappij Qbuzz
 • Pieter Riley - IT Directeur Vervoersmaatschappij Qbuzz
 • Abdoulmajid Bozia - Directeur Digitale Voorzieningen Gemeente Amsterdam
 • Robbert Kelder - Chief Technology Officer InSpark

#2 Hoe maak ik mijn organisatie veerkrachtig? Nu terugkijken

Een pandemie. Grote data-hacks. En een markt waar wereldwijde category-killers er met de winst vandoor lijken te gaan. Er komt nogal wat op je af. Hoe draai je mee in de nieuwe economie? En hoe kan je mee versnellen? Leer denken met de mindset van een judoka.

Na deze tour weet je:

 • Hoe je je businessmodel slim up-to-date houdt
 • Wat de definitie van security by design inhoudt
 • Hoe je jouw organisatie opnieuw kan uitvinden

Met de volgende sprekers:

 • Marc Dassen - CEO Sitech
 • Meiltje de Groot - CEO Groningen Airport Eelde
 • Jan Hoogenboom - Founder & Chief Vision Officer NL-ix#3 Hoe kunnen we samen slimmer werken?
Nu terugkijken

Zakelijk Nederland draait goed, maar kent flinke uitdagingen om personeel te krijgen én te houden. Om productie te kunnen maken. Om werkgeluk te garanderen, ook als je op afstand met elkaar samenwerkt.

Reken op deze onderwerpen:

 • Hoe mensen én machines als collega's kunnen samenwerken
 • Hoe je meetbaar meer voor elkaar krijgt met minder ICT-barrières
 • Hoe je werkgeluk van medewerkers kan garanderen op afstand

Met de volgende sprekers:

 • Stefan Rink - CEO AM-Flow
 • Jolanda Buwalda - Voorzitter Raad van Bestuur Omring
 • John Blankendaal - Managing Director Brainport Industries

#4 Hoe haal ik meer waarde uit mijn data?
Nu terugkijken

Leren van je eigen data, hoe doe je dat? Hoe maak je van data informatie en van informatie intelligence? Vaak genoeg doen we dik over Big Data, terwijl de oplossing én toepassing soms onverwacht simpel kan zijn.

Reken op deze onderwerpen:

 • Simpel aan de slag gaan met Big Data
 • AI en machine learning in de praktijk
 • Omgaan met data tijdens een transitie

Met de volgende sprekers én blikken achter de schermen bij:

 • Jasper Feuth - Senior Product Ontwikkelaar Eneco Zakelijk
 • Dirk Heuker of Hoek - Business Line Manager Energy TKF

Claim nu je plek voor On Tour #5

The Digital Dutch On Tour wordt mede mogelijk gemaakt door:

partners

Wat kan ik verwachten van The Digital Dutch On Tour?

The Digital Dutch On Tour is de opvolging van The Digital Dutch, het jaarlijkse evenement voor zakelijk Nederland. Tijdens dit evenement zoomen we ruim 1 uur lang in op allerlei relevante vraagstukken; een spectaculaire show vol lichtshows, drones en use cases. Bekijk de hele show nu gratis terug.

Met The Digital Dutch On Tour gaan we verder waar The Digital Dutch 2022 ophield. We gaan verder de diepte in, en pakken hiervoor steeds 1 vraagstuk beet. Totaal maken we een 5-delige reis door innoverend Nederland.

Reken op exclusieve use cases, indrukwekkende sprekers en meer. Doe ook zeker mee aan de live breakout sessies, waar je nog verder de verdieping vindt op het vraagstuk van die dag. Claim nu je plek.

We maken samen een reis door heel Nederland. Langs bedrijven, langs innovaties, langs kansen. Je doet inspiratie op en leert van sprekers en andere bedrijven. Waar houdt zakelijk Nederland zich nu mee bezig? Verwacht onderwerpen als security, datagebruik en klantbeleving.

The Digital Dutch On Tour richt zich op heel zakelijk Nederland. Van kleine tot grote bedrijven en organisaties, HR-medewerkers tot IT-managers. Kijk je graag vooruit? Ben je geïnteresseerd in het nieuwste én het beste op gebied van technologie? Dan is The Digital Dutch On Tour de evenementenreeks voor jou.

The Digital Dutch On Tour gaat over samen vooruitgaan. En hoe je dit kan doen met behulp van data, ICT en andere technologie. In elk van de 5 evenementen staat een ander onderwerp centraal. In totaal komen de volgende vraagstukken aan bod:

 • On Tour #1: Hoe maak ik mijn ICT simpel, flexibel en schaalbaar? (24 mei 2022 - nu terugkijken)
 • On Tour #2: Hoe maak ik mijn organisatie veerkrachtig? (28 juni 2022 - nu terugkijken)
 • On Tour #3: Hoe kunnen we door digitalisering samen slimmer werken? (29 september 2022 - nu terugkijken)
 • On Tour #4: Hoe haal ik waarde uit mijn data? (17 november 2022)
 • On Tour #5: Hoe bouw ik aan de ultieme customer experience? (16 februari 2023)

The Digital Dutch On Tour bestaat uit 5 digitale evenementen over 5 vraagstukken. Allemaal onder begeleiding van 3 hosts: Jim Stoltze, Marieke Snoep en Gina Doekhie. Elke tour gaan zij in gesprek met uiteenlopende experts en ervaringsdeskundigen over het vraagstuk van die dag.

We volgen (video)gesprekken, krijgen blikken achter de schermen en ontdekken hoe je elk vraagstuk vanuit een ander perspectief belicht. Steeds staan 3 perspectieven centraal: innovatie, de menselijke factor en security. Natuurlijk gaan de hosts ook met elkaar in gesprek. Want welke conclusies kunnen zij samen trekken uit alle vergaarde informatie? Zij zorgen ervoor dat jij vooruit kan.

Zelf meepraten? Na de tour kan je gelijk door naar de breakout van jouw voorkeur. Daarin ga je nog verder de diepte in over het vraagstuk van die dag, toegespitst op een specifiek onderwerp. En dan is het wachten op de volgende tour...

De totale tourplanning is als volgt:

Dinsdag 24 mei 2022
Dinsdag 28 juni 2022
Donderdag 29 september 2022
Donderdag 17 november 2022
Donderdag 16 februari 2023

The Digital Dutch On Tour is helemaal gratis, of je nou klant bent bij ons of niet. The Digital Dutch On Tour is er voor iedereen die samen vooruit wil. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om hier zoveel mogelijk bedrijven en organisaties in Nederland bij te betrekken.