The Digital Dutch On Tour

Het grootste zakelijke evenement van Nederland gaat on tour. Een digitale tour door het hele land. Langs bedrijven, langs innovaties, langs kansen. Met blikken achter de schermen bij innoverende bedrijven, en exclusieve verhalen van interessante sprekers. Omdat we samen vooruit willen. We samen vooruit gáán.

Reken op totaal 5 evenementen over 5 vraagstukken. En live breakouts waarin je ook zelf meepraat. We trappen af op dinsdag 24 mei met The Digital Dutch On Tour #1: Hoe maak ik mijn ICT simpel, flexibel en schaalbaar? Zorg dat jij erbij bent.

The Digital Dutch On Tour #1Hoe maak ik mijn ICT simpel, flexibel en schaalbaar?
24 mei 2022

Snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Wendbaar blijven en meebewegen met de marktkansen. Flexibiliteit en schaalbaarheid zijn de basisvoorwaarden om te versnellen én innovatief te kunnen zijn. Dat is niks nieuws. Maar waar begin je?

Na deze 1ste The Digital Dutch On Tour weet je:

 • Wanneer je ICT-omgeving daadwerkelijk wendbaar is
 • Hoe anderen dit inrichten en hier succes uithalen
 • Wat je zelf kan doen om dit bij jou op touw te zetten

Met de volgende sprekers én blikken achter de schermen bij:

 • Gerrit Spijksma - CEO Vervoersmaatschappij Qbuzz
 • Pieter Riley - IT Directeur Vervoersmaatschappij Qbuzz
 • Abdoulmajid Bozia - Directeur Digitale Voorzieningen Gemeente Amsterdam


Vervoersmaatschappij Qbuzz

Qbuzz is het duurzaamste vervoersbedrijf van Nederland met elektrische bussen en bussen op waterstof. Laat je inspireren en ontdek hoe zij stappen zetten door innovatie, focus op data en schaalbaarheid van ICT.

Gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam heeft goed begrepen wat de toegevoegde waarde van data is. Ontdek wat al die data-inzichten opleveren. Voor de gemeente zelf, maar vooral ook om de eindgebruiker, de burger, te ontlasten.

Jim Stolze
Host

Je kent tech-ondernemer en AI-specialist Jim Stolze van TEDxAmsterdam en zijn bedrijf Aigency. Of natuurlijk van ons eigen Digital Dutch-evenement. Na 5 edities gaat hij nu mee op tour!

Marieke Snoep
Host

Marieke Snoep is Chief Business Market en lid van de RvB van KPN. Zij plaatst de nieuwste ontwikkelingen in perspectief en motiveert de betekenis voor ondernemend Nederland.

Gina Doekhie
Host

Voorheen digitaal forensisch rechercheur bij Fox-IT, nu deel van het Cybercrime Team van de Nederlandse Politie. Het FD verkoos cybercrime specialist Gina Doekhie in 2020 al tot jong talent.

Live breakouts On Tour #1

Bij de tour horen ook live breakout sessies, waarin je kan napraten en vragen kan stellen aan de sprekers. Kies een breakout sessie voor het onderwerp dat jou aanspreekt. Let op: je kan er maar 1 live volgen. Keuzestress? Kijk de andere breakout gewoon later terug.

Creëer ruimte voor innovatie
met cloud, data & AI

Voor een wendbare organisatie heb je geen ingewikkelde programma’s nodig. Wel de ambitie om vooruit te kijken, een nuchtere visie op data én een veilig platform in de cloud. Zo wordt inspelen op veranderingen een stuk makkelijker.

Na deze breakout weet je:

 • Wat de kansen zijn van datagedreven werken
 • Hoe een cloudplatform je organisatie vooruit helpt
 • Waar te beginnen - met tips en inzichten uit de praktijk

Sprekers deze breakout:

 • Robbert Kelder - Chief Technology Officer InSpark
 • Richard Verburg - Data & AI Expert InSpark

Bereik een betere klantbeleving
door contactcenters met AI 

Klant- en serviceprocessen veranderen, mogelijkheden voor medewerkers nemen toe. Hoe profiteer je als organisatie van technische innovaties? Een slimme cloud contactomgeving is het antwoord.

Na deze breakout weet je:

 • Wat de voordelen zijn van klantcontact via de cloud
 • Hoe je de kennis van call center agenten ad hoc vergroot
 • Hoe je slim gebruikt maakt van de cloud en AI

Sprekers deze breakout:

 • Erwin Smilde - Special Sales Contactcenters KPN
 • Matthijs van Laar - Solution Consultant Genesys

Claim je plek voor On Tour #1

Vervolgprogramma The Digital Dutch On Tour#2 Hoe maak ik mijn organisatie veerkrachtig?
28 juni 2022

Een pandemie. Grote data-hacks. En een markt waar wereldwijde category-killers er met de winst vandoor lijken te gaan. Er komt nogal wat op je af. Hoe draai je mee in de nieuwe economie? En hoe kan je mee versnellen?

Reken op deze onderwerpen:

 • Je businessmodel up-to-date houden
 • De definitie van security by design

Met de volgende sprekers:

 • Marc Dassen - CEO Sitech
 • Meiltje de Groot - CEO Groningen Airport Eelde

#3 Hoe kan ik samen slimmer werken?
29 september 2022

Zakelijk Nederland draait goed, maar kent flinke uitdagingen om personeel te krijgen én te houden. Om productie te kunnen maken. Om werkgeluk te garanderen, ook als je op afstand met elkaar samenwerkt.

Reken op deze onderwerpen:

 • Mensen én machines als collega
 • Meer voor elkaar met minder ICT-barrières

Met de volgende sprekers:

 • Binnenkort bekend
 • Binnenkort bekend#4 Hoe haal ik meer waarde uit mijn data?
17 november 2022

Leren van je eigen data, hoe doe je dat? Hoe maak je van data informatie en van informatie intelligence? Vaak genoeg doen we dik over Big Data, terwijl de oplossing én toepassing soms onverwacht simpel kan zijn.

Reken op deze onderwerpen:

 • Simpel aan de slag gaan met Big Data
 • AI en machine learning in de praktijk

Met de volgende sprekers:

 • Binnenkort bekend
 • Binnenkort bekend

#5 Hoe snap ik beter wat mijn klant wil?
16 februari 2023

Bedrijven versnellen, maar klantverwachtingen versnellen nog veel harder. Klanten willen nú een reactie en nú een oplossing. Hoe kan je als bedrijf niet alleen omgaan met die groeiende klantverwachting?

Reken op deze onderwerpen:

 • Wanneer een klantervaring excellent is
 • Waarde toevoegen aan het leven van je klant

Met de volgende sprekers:

 • Binnenkort bekend
 • Binnenkort bekend

Teaser The Digital Dutch On Tour

Claim nu je plek voor The Digital Dutch On Tour #1.

The Digital Dutch On Tour wordt mede mogelijk gemaakt door:

partners

Wat kan ik verwachten van The Digital Dutch On Tour?

The Digital Dutch On Tour is de opvolging van The Digital Dutch, het jaarlijkse evenement voor zakelijk Nederland. Tijdens dit evenement zoomen we ruim 1 uur lang in op allerlei relevante vraagstukken; een spectaculaire show vol lichtshows, drones en use cases. Bekijk de hele show nu gratis terug.

Met The Digital Dutch On Tour gaan we verder waar The Digital Dutch 2022 ophield. We gaan verder de diepte in, en pakken hiervoor steeds 1 vraagstuk beet. Totaal maken we een 5-delige reis door innoverend Nederland.

De eerste tour is op 24 mei 2022. Reken op exclusieve use cases, indrukwekkende sprekers en meer. Doe ook zeker mee aan de live breakout sessies, waar je nog verder de verdieping vindt op het vraagstuk van die dag. Claim jouw plek vandaag nog.

We maken samen een reis door heel Nederland. Langs bedrijven, langs innovaties, langs kansen. Je doet inspiratie op en leert van sprekers en andere bedrijven. Waar houdt zakelijk Nederland zich nu mee bezig? Verwacht onderwerpen als security, datagebruik en klantbeleving.

The Digital Dutch On Tour richt zich op heel zakelijk Nederland. Van kleine tot grote bedrijven en organisaties, HR-medewerkers tot IT-managers. Kijk je graag vooruit? Ben je geïnteresseerd in het nieuwste én het beste op gebied van technologie? Dan is The Digital Dutch On Tour de evenementenreeks voor jou.

The Digital Dutch On Tour gaat over samen vooruitgaan. En hoe je dit kan doen met behulp van data, ICT en andere technologie. In elk van de 5 evenementen staat een ander onderwerp centraal. In totaal komen de volgende vraagstukken aan bod:

 • Tour #1: Hoe maak ik mijn ICT simpel, flexibel en schaalbaar? (24 mei 2022)
 • Tour #2: Hoe maak ik mijn organisatie veerkrachtig? (28 juni 2022)
 • Tour #3: Hoe kunnen we door digitalisering samen slimmer werken? (29 september 2022)
 • Tour #4: Hoe haal ik waarde uit mijn data? (17 november 2022)
 • Tour #5: Hoe bouw ik aan de ultieme customer experience? (16 februari 2023)

The Digital Dutch On Tour bestaat uit 5 digitale evenementen over 5 vraagstukken. Allemaal onder begeleiding van 3 hosts: Jim Stoltze, Marieke Snoep en Gina Doekhie. Elke tour gaan zij in gesprek met uiteenlopende experts en ervaringsdeskundigen over het vraagstuk van die dag.

We volgen (video)gesprekken, krijgen blikken achter de schermen en ontdekken hoe je elk vraagstuk vanuit een ander perspectief belicht. Steeds staan 3 perspectieven centraal: innovatie, de menselijke factor en security. Natuurlijk gaan de hosts ook met elkaar in gesprek. Want welke conclusies kunnen zij samen trekken uit alle vergaarde informatie? Zij zorgen ervoor dat jij vooruit kan.

Zelf meepraten? Na de tour kan je gelijk door naar de breakout van jouw voorkeur. Daarin ga je nog verder de diepte in over het vraagstuk van die dag, toegespitst op een specifiek onderwerp. En dan is het wachten op de volgende tour...

De totale tourplanning is als volgt:

Dinsdag 24 mei 2022
Dinsdag 28 juni 2022
Donderdag 29 september 2022
Donderdag 17 november 2022
Donderdag 16 februari 2023

The Digital Dutch On Tour is helemaal gratis, of je nou klant bent bij ons of niet. The Digital Dutch On Tour is er voor iedereen die samen vooruit wil. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om hier zoveel mogelijk bedrijven en organisaties in Nederland bij te betrekken. Claim jouw plek vandaag nog.