KPN Digital Dutch Xperience
  • Ga in gesprek met experts van KPN en zijn partners.
  • Uniek programma toegesneden op uw organisatie.
  • Boek direct concreet resultaat.

Samen kansen pakken

Digitalisering biedt veel kansen. Kansen om de klanttevredenheid te verhogen, de concurrentie voor te blijven of om beter samen te werken en processen te optimaliseren. Maar hoe pakt u dat aan?

In een op maat gemaakte sessie in de KPN Digital Dutch Xperience helpt KPN u een concrete stap verder te komen. Met een intake bepalen we gezamenlijk wat de centrale vraag voor uw organisatie is. Op basis daarvan stellen we een uniek programma voor u op, waarin relevante experts van KPN én van onze partners een rol spelen. Maar ook voor uzelf en uw collega’s is een actieve rol weggelegd. Concreet resultaat verzekerd!

Mensen zijn de succesfactor

De mensen in uw organisatie zijn een bepalende factor in het slagen van de digitale transformatie van uw organisatie. Hoe zorgt u ervoor dat uw mensen niet alleen mee kunnen, maar ook mee willen met de stappen die u zet? Samen met experts op dit gebied bekijken we hoe u de juiste omstandigheden voor succes creëert.

Concreet resultaat

Tijdens de Xperience wordt u geïnspireerd en uitgedaagd. In een co-creatiesessie gaat u ook zelf aan de slag. En elke sessie leidt tot een concreet eindresultaat. Afhankelijk van uw behoefte kan dit bijvoorbeeld een high-level visie of roadmap zijn of een idee voor een nieuw te ontwikkelen concept.

Wilt u in aanmerking komen voor een KPN Digital Dutch Xperience, neem dan contact op met uw accountmanager of meld u aan via onderstaande link.

Neem contact met ons op

KPN Digital Dutch Xperience maatwerksessies zijn bedoeld voor grootzakelijke organisaties. Mocht u twijfelen of u tot de doelgroep behoort, vul dan toch het formulier in en dan kijken we samen wat er mogelijk is.