Zorgvrij Care: welke versnelling brengt COVID-19 op zorginnovaties?

Dit evenement heeft al plaats gevonden, de inschrijving is gesloten.

Bent u benieuwd hoe zorgdomotica het behandelen in corona-tijden vereenvoudigt? Hoe persoonsbeveiliging kan zorgen voor veiligheid en regie voor patiënt en zorgverlener? En hoe het belang van slimme sensoren om zorg op afstand mogelijk te maken belangrijker is dan ooit te voren? Schrijf u dan nu gratis in voor de virtuele Digital Dutch Experience (DDX) op 3 november van 13.30 tot 15.00 en ontdek wat KPN Health Zorgvrij voor u kan betekenen!

Dit kunt u verwachten:

Tijdens de interactieve sessie deelt Wouter Meijer (Product Owner KPN ZorgVrij) zijn visie op het inrichten van zorg op afstand en zorgmeldkamer door middel van slimme sensoren juist in deze corona-tijden. Waarbij de patiënt zelf niet altijd kan en hoeft te alarmeren maar hulp behoefte direct wordt herkend door slimme systemen.

Vervolgens zullen Maartje Boschman en Paul Vos experts van IQ messenger hun kennis delen op het gebied van persoonsbeveiliging en alarmering. Ze leggen uit hoe je met een goed ingericht software alarmeringssysteem bijvoorbeeld alarmmoeheid kan voorkomen. Ook staan we stil bij slimme en persoonlijke zorg innovaties en hoe deze praktische oplossingen u verder helpen binnen de zorg.

Wilt u dit niet missen? Schrijf u dan hier nu in. Na inschrijving ontvangt u per e-mail de link en informatie voor deelname. In dit interessant voor uw collega’s? Zij kunnen zich ook gratis inschrijven.