Webinars terugkijken: waar u samen slimmer werkt; over de cloud


De werkplek van veel mensen is de afgelopen tijd drastisch veranderd. Digitalisering zit in een stroomversnelling. Wat leren we van deze digitale veranderingen? En hoe richt u een moderne werkplek in? Bekijk de vijf webinars over de Modern Workplace en de cloud.

The future of work

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Welke ontwikkelingen hebben invloed op de werkwijzen van uw medewerkers? Laat u meevoeren naar een werkdag in 2025. Hoe werken we dan en met welke middelen?

De werkplek voor iedereen

In Nederland wonen en werken we inmiddels met vijf generaties. Ieder met zijn eigen werkstijl en behoeftes. Wat betekent dat voor uw bedrijf en uw IT-omgeving? Bekijk hoe de moderne werkplek eruitziet.

Vertrouw op de cloud

De meeste security-oplossingen beveiligen door afscherming van de IT-omgeving aan de buitenwereld. In de cloud-wereld van vandaag is dit vaak niet genoeg. Ontdek de ‘next generation’ van beveiliging in de cloud.

Microsoft Teams calling

Binnen het ‘Teams’ platform staat samenwerken centraal en komt communicatie samen via chat, (video)bellen en vergaderen. Wat komt er kijken bij een migratie naar Microsoft Teams als totaaloplossing?

Moderne werkplek voor de zorg

Hoe werkt u goed en snel samen met uw medewerkers door heel Nederland? Luister hoe de moderne werkplek de zorgsector ondersteunt. Over een eigen werkomgeving, zorgapplicaties en data vanaf elk device.