Webinars terugkijken: waar de samenleving verbonden is; over 5G


5G steekt verbondenheid in een nieuw jasje. Welke invloed heeft dit op uw bedrijf? Hoe bereidt u zich voor? Ontdek het zelf tijdens de 5G-webinars van KPN: 4 webinars vol exclusieve tips van experts. Bekijk nu gratis terug.


Kansen en beschikbaarheid voor uw bedrijf

Laat u meenemen in de wereld van 5G. Hoor over actuele toepassingen met klanten en wat u dit jaar van het netwerk mag verwachten. Krijg inzicht in de werkwijze in de fieldlabs en leer hoe drones en algoritmes profiteren van de 5G-technologie.

Actuele industrie 4.0 & 5G en use cases vanuit 5G fieldlab

Bekijk wat er zich afspeelt in het 5G fieldlab van KPN. Ontdek de nieuwe mogelijkheden voor smart maintenance, asset management en connected worker scenario's. Leer hoe robots en equipment synchroon verbonden worden met 5G. En wat u daar uithaalt.

Hospital-to-home: voorbeelden uit de praktijk

De zorg in Nederland verandert. Steeds vaker ontvangen patiƫnten zorg in hun eigen omgeving; op afstand. Wat is de visie van KPN Health op deze en andere zorgtransities? Bekijk welke kansen 5G biedt voor de zorg.

Hoe u profiteert van veranderende mobiliteitsconcepten

Waar digitalisering doorzet veranderen ook mobiliteitsvormen. Sommige concrete stappen worden nu al toegepast in de praktijk. Hoe gaat dat tot nu toe? En wat verandert de komst van 5G nog meer voor bedrijven?