Terugkijken: Webinar 'Multicloud'

De cloud is één van de grote drijvende krachten om snel gebruik te maken van de oneindige mogelijkheden van ICT. KPN heeft veel onderzoek gedaan naar de verschillende uitdagingen die cloud oplossingen met zich mee brengen. Thema’s als veiligheid, privacy, governance, mee kunnen bewegen met de snel ontwikkelende technologische mogelijkheden en financieel in control zijn, staan bij alle bedrijven die aan de slag gaan met cloud hoog op de agenda. Tijdens dit webinar vertelt KPN je waar de nuances liggen en welke oplossingsrichtingen succesvol zijn.  

Datum en tijdstip

Wil je alle weten over de uitdagingen en learnings voor een succesvolle implementaties van de cloud? Kijk dan het webinar terug.

Webinar terugkijken

Dit webinar heeft plaats gevonden op 21 juni en is nu terug te kijken.

 

Leer tijdens dit webinar

  • Waar je staat in de digitale reis Wij laten je zien welke soorten bedrijven er zijn en hoe je zelf kunt vaststellen waar je staat.
  • Wat de belangrijkste uitdagingen zijnDeze verschillen natuurlijk per organisatie, maar KPN brengt inzichten in de grote lijnen. Hierbij gaan we in op organisatiegrootte, levensfase en inzet van ICT
  • Welke oplossingsrichtingen garantie geven tot succes Omdat veel thema’s universeel zijn en er al veel werk is verzet de afgelopen jaren, biedt KPN je de unieke mogelijkheid om te leren van de oplossingen die anderen al succesvol hebben toegepast.

Spreker

Hanneke Vogels, Business Manager Public Cloud

Hanneke Vogels
Business Manager Public Cloud