Terugkijken: Security Xperience – SASE (Veilig hybride werken vanuit de cloud)

Steeds vaker laten we ons personeel thuis, onderweg en op het kantoor werken. Ook de nieuwe manier van werken na Covid-19 lijkt het locatie onafhankelijk werken steeds meer te omarmen. De flexibiliteit van hybride werken zet bedrijfsnetwerken onder hoge druk, maar creëert vooral nieuwe risico’s voor de cyber security van jouw organisatie. Secure Access Service Edge (SASE) is dé oplossing voor veilig hybride werken. Geen kant-en-klare oplossing, maar afgestemd op jouw organisatie, manier van werken en securitybeleid.

Wil je weten wat SASE voor jouw organisatie kan betekenen? We vertellen je hier graag meer over tijdens de Security Xperience!  

Bekijk webinar

Dit kun je verwachten 

✓ Ontdek waarom SASE relevant is voor de transitie naar de cloud 

✓ Krijg inzicht in hoe SASE jouw organisatie veiliger en effectiever laat werken  

✓ Relatie SASE tot SD-WAN en Secure Networking

Over KPN Security 

KPN Security beveiligt al decennialang de vitale infrastructuur van Nederlandse organisaties. Met een uitgebreid securityportfolio leveren we een breed scala aan producten en diensten. Vanuit onze jarenlange expertise en onze kernrol in de vitale infrastructuur, kunnen we de juiste oplossingen bieden om ook uw ICT-infrastructuur te beveiligen. En als u niet alleen producten en diensten wilt afnemen, maar ook ondersteund wilt worden bij het implementeren, beheren en onderhouden van uw oplossingen, kunnen onze securityexperts hier ook bij helpen. Beheerde maatwerkoplossingen zijn ook mogelijk. 

Ontdek de wereld van security aan de hand van dit webinar en oktdek wat SASE voor jouw organisatie kan betekenen!