Terugkijken: Security Xperience Managed Firewall

Cybercriminelen vinden steeds creatievere manieren om ongeautoriseerde toegang te krijgen tot uw bedrijfsmiddelen. Met een firewall bent u altijd beschermd tegen deze bedreigingen. Een firewall onderhouden vereist echter tijd en gespecialiseerde kennis.

Hebt u die tijd niet, of die kennis niet in huis? Met een Managed Firewall hebt u geen omkijken naar het beheer. Uw firewall is altijd up-to-date en uw netwerk en data zijn altijd goed beschermd. Hoe? Dat vertellen we u graag tijdens de Security Xperience op 26 november!

Dit kunt u verwachten:

  • Ontdek waarom een Managed Firewall altijd actuele en adequate bescherming biedt
  • Krijg inzicht in wat een Managed Firewall te bieden heeft. Zoals veilig toegang tot internet, inzicht in activiteiten en beveiliging tegen de meest recente bedreigingen
  • Volg de interactieve verdiepingssessie waarin u leert wat het belang van een Managed Firewall voor uw organisatie is

Ervaar tijdens dit interactieve webinar hoe een Managed Firewall u ontzorgt en helpt om beter inzicht te krijgen in uw security. Ontdek waarom u met een Managed Firewall geen omkijken meer heeft naar het beheer en onderhoud van uw firewall. Laat u door onze experts meenemen in de wereld van security!

Kijk terug

Deelname is kosteloos

Voor securityverantwoordelijken en medewerkers die willen weten hoe een Managed Firewall ontzorgt en bijdraagt aan een adequate bescherming tegen cyberdreigingen.