NLSecure[ID]: hét Security event van Nederland!

Als securitycommunity hebben we een gezamenlijk doel: Nederland veiliger maken. Kennisdeling is cruciaal om de digitale weerbaarheid te vergroten. Daarom organiseert KPN Security voor de tweede keer NLSecure[ID], een event vol interessante sprekers en inhoudelijke sessies.

In verband met COVID-19 is NLSecure[ID] dit jaar alleen online te volgen. Hiervoor maken we gebruik van een speciaal ontwikkeld online platform dat interactie mogelijk maakt. Het programma bestaat uit meer dan 20 talks, verspreid over drie middagen. U kiest zelf de sessies die u aanspreken. Heeft u de editie van dit jaar niet kunnen bijwonen en bent u benieuwd wat er allemaal voorbij is gekomen tijdens deze 3 dagen? Kijk dan snel de compilaties en aftermovie.

Waarom NLSecure[ID]?

Cybercriminaliteit heeft een enorme impact op onze samenleving en economie. Geen enkele organisatie kan deze complexe problematiek op eigen kracht oplossen. Dit vereist een gezamenlijke inspanning vanuit de gehele securitycommunity. Alleen als we de krachten bundelen en kennis uitwisselen, kunnen we een vuist maken tegen cybercriminelen. 

Daarom organiseert KPN Security NLSecure[ID]. Diverse bekende securityexperts en topsprekers uit binnen- en buitenland delen tijdens dit evenement hun expertise en kennis met u.

Wat is NLSecure[ID]?

Tijdens NLSecure[ID] kunt u zich laten bijpraten over alle relevante en actuele security- en marktontwikkelingen. Talloze gerenommeerde experts verzorgen inhoudelijke securitysessies, waarmee u alle need-to-know informatie kunt opdoen om uw security naar een hoger niveau te tillen.

Voor wie is NLSecure[ID] geschikt?

Security gaat de gehele IT-community aan. Daarom hanteren we bij dit evenement het motto: ‘Security, let’s talk about it’. We hebben een programma ontwikkeld dat voor iedereen interessant is. De informatie die we aanreiken is daarmee geschikt voor een breed security-minded publiek: van IT-manager, securitymanager of CISO tot riskmanager of securityengineer. Ook ethical hackers en studenten zijn van harte welkom.

Hoe ziet het programma eruit?

Deze editie van NLSecure[ID] is verdeeld over drie dagen. Vanuit een speciaal ingerichte studio verzorgen we elke dag een aantrekkelijk live programma. Deze liveshow begint om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Hier vindt u een overzicht van het programma van NLSecure[ID].

Programma NLSecure[ID]

On-Demand programma

Een ander belangrijk onderdeel van NLSecure[ID] is een uitgebreid on-demandprogramma dat uit meer dan 15 vooraf opgenomen sessies bestaat. Sommige talks zijn gericht op een managementdoelgroep (Green Track), andere meer op een technische doelgroep (Black Track).

We lanceren de managementtalks op dinsdagmiddag 26 januari. De technische sessies volgen op woensdagmiddag 27 januari.

De talks door een aantal van onze partners (Blue Track) zijn vanaf dinsdagochtend 26 januari direct te bekijken.

Programma NLSecure[ID]

Kan ik mijn eigen programma samenstellen?

Jazeker. NLSecure[ID] is gericht op verschillende IT-doelgroepen. Net als bij het fysieke evenement vinden we het belangrijk dat de online variant aansluit op uw interesses. U bepaalt zelf welke talks u digitaal bijwoont en bent op iedere dag welkom. Alle sessies zijn na afloop terug te kijken.

Moet ik een dag kiezen?

Nee, zeker niet! Sterker nog, we nodigen u van harte uit om elke dag aan te sluiten. NLSecure[ID] biedt u op alle drie de dagen een uniek programma. Uiteraard is het ook prima als u een of twee dagen deelneemt aan het event.

Hoe ziet het online platform eruit?

We hebben voor NLSecure[ID] een gebruiksvriendelijk online platform opgezet. Daarop vindt u uiteraard het programma, de livestream en alle talks. Daarnaast bevat het platform een Partnerplein waar onze partners zich aan u presenteren en de KPN Experience waar u kennis kunt maken met verschillende onderdelen van KPN.

Wanneer is het online platform beschikbaar?

Het platform gaat live op 26 januari om 09.00 uur, een aantal uur voor de aftrap van NLSecure[ID]. Dit geeft u de gelegenheid om op uw gemak even rond te kijken op het platform. Ook kunt u kennismaken en chatten met partners en deelnemers aan de KPN Experience.

Let op! U heeft alleen toegang tot het platform via uw persoonlijke deelnamelink. Deze ontvangt u na het aanmelden.

Is NLSecure[ID] gratis?

Of u nu klant bij KPN Security bent of niet, ons securityevenement is voor iedereen gratis. We zien het namelijk als een belangrijke service om heel Nederland te informeren over de laatste securityontwikkelingen.

NLSecure[ID] is een initiatief van KPN Security, de grootste IT-securityspecialist van Nederland.