Het Mobile Healthcare-congres: ‘Van denken naar doen’

Werk maken van digitale transformatie in de zorg

Digitalisering kan de zorg veel brengen. Hoog tijd dus om er werk van te maken! Tijdens het Mobile Healthcare-congres op 3 oktober laten we je zien wat zo’n digitale transformatie concreet betekent en wat het je oplevert. Je kan persoonlijk met ons in gesprek bij onze stand en je laten inspireren door onze breakoutsessie. En misschien is de vip-lunch iets voor je?

Zorg dichterbij cliënten en patiënten brengen: met digitalisering en de inzet van nieuwe technologie wordt dat steeds beter mogelijk. Zónder de druk op het personeel te verhogen. Sterker nog, met onze digitaliseringsoplossingen ontlasten we zorgmedewerkers en vergroten we het werkplezier. Bijvoorbeeld door alle alarmeringen, telefoontjes en de spreekluisterverbinding via één apparaat te laten gaan: je mobiel. Dan loop je je rondes toch een stuk lichter.

Inspirerende voorbeelden uit de praktijk

Hoe dat precies werkt, laten we je graag zien op 3 oktober tijdens het Mobile Healthcare-congres in de Utrechtse Jaarbeurs. We inspireren je met concrete praktijkgevallen waarin digitalisering direct toegevoegde waarde heeft laten zien. Van kleine – en zeer waardevolle – initiatieven tot complete strategische transformatietrajecten. Bij verschillende instellingen, in de cure en in de care.

Ga met ons in gesprek

  • Ontmoet onze experts bij de stand van KPN Health

  • Laat je inspireren bij onze breakoutsessie ‘De succesformule voor zorgtransformatie’ door Simon Hoogvliet (Health Strategy) en Edwin Rademaker (Productowner zorgdomotica)
  • Ga dieper in op het thema ‘gegevensuitwisseling’ tijdens een exclusieve vip-lunch in de KPN Health Boardroom

Meld je gratis aanVoor wie is de vip-lunch?

Wanneer je als bestuurder of manager meer wilt weten over veilige gegevensuitwisseling binnen en buiten je zorginstelling, is de exclusieve vip-lunch iets voor jou. Je ontdekt hoe je de samenwerking kan verbeteren, bijvoorbeeld in je regio, door te vertrouwen op veilige en efficiënte gegevensuitwisseling. Schrijf je nu in – er zijn namelijk maar 25 plaatsen beschikbaar.

Nu inschrijven

Daarom op 3 oktober naar Mobile Healthcare

Kosteloos toegang
Wanneer je je aanmeldt via KPN Health (reserveer hier – ook voor je collega’s)

zorgsector

Ruim 30 breakouts Inspirerende breakouts, met onderwerpen als AI of datadriven healthcare

zorgsector

Voor de hele sector
Met sprekers uit de cure, care, GGZ en Jeugdzorg én uit het bedrijfsleven

sprekers

Grote sprekers
Zoals onze minister van VWS en de voorzitter van de RvB van Radboud UMC