ICT&health Openingsmanifestatie 2022

Benieuwd wat de toekomst de zorg gaat brengen? Tijdens corona heeft onze sector laten zien hoe voortvarend hij  kan vernieuwen. En dat technologie daarbij onmisbaar is. Op 9 mei zetten we samen de volgende stap naar de toekomst. Dan is hét congres over innovatie en technologie in de zorg: de openingsmanifestatie ICT&health in Den Haag.

Bezoek de KPN Health-sessies op 9 mei

Laat je inspireren tijdens onze speciale kennissessies over het data-uitwisselingsplatform Health Exchange, over Zorgdomotica en over de toekomst van werkplekken in het ziekenhuis. Bezoek onze plenaire sessie over veilige data-uitwisseling. Of luister naar onze chief business market, Marieke Snoep, die meedoet aan de paneldiscussie over innovatie.

Reserveer nu je plek

Wat je nog meer kan verwachten

Toonaangevende sprekers vertellen over ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Onze minister van langdurige zorg bijvoorbeeld, bestuurders van de grote ziekenhuizen of specialisten uit de praktijk. En je kan met experts in gesprek over onderwerpen als slimme diagnoses, nieuwe woonvormen of innovatieve informatiedeling.

Reserveer nu je gratis ticket

Deelname is gratis voor medewerkers in de zorg en andere publieke organisaties. Reserveer nu je plek. Het congres in Den Haag (in de nieuwe Amare) start om 9.00 uur, de borrel eindigt om 19.00 uur. Wacht niet te lang met reserveren, want vorige keren waren de tickets snel weg.