ICT&health Openingsmanifestatie 2022

De zorgsector heeft zichzelf als geen ander opnieuw moeten uitvinden en doet dat voortvarend. Dit is onze kans om met elkaar de zorg blijvend vernieuwend te implementeren en verder op te schalen. Dat technologie daarin een heel belangrijke rol speelt is onontbeerlijk.

Maar de transformatie gaat verder dan alleen technologie. Het vertaalt zich ook in nieuwe zorgmodellen, snellere informatiedeling, betere diagnoses, tijdbesparing, preventie, wonen, samenwerkingen tussen organisaties, systemen de patiënt en het bedrijfsleven. Alsook in het verzilveren van maatschappelijke- en bedrijfseconomische kansen.

  • Tijdens het congres delen inspirerende sprekers uit binnen- én buitenland delen nieuwe inzichten en gaan in op de vragen die de ontwikkelingen met zich meebrengen. En zullen een tal van organisaties hun toegevoegde waarde voor de toekomstbestendige zorg duiden.

  • Een dag vol live interactie waarbij de vele aanwezigen in gesprek gaan over de nieuwe kansen en mogelijkheden om de veranderende zorg in de praktijk te laten werken en samenwerkingen aangaan.

  • Bij deze conferentie zal de verdere implementatie van de transformatie zal centraal staat.

Claim je ticket

Zorgmedewerkers en beleidsmakers werkzaam in de zorg, bij gemeenten, overheidsinstelling of publieke organisaties kunnen gratis aan het congres deelnemen.