Kom naar ICT&health: hét congres over innovatie en technologie in de zorg

Onze sector innoveert snel. Ook in 2023 staan ons weer tal van mooie toepassingen te wachten. Technologie waarmee we samen de zorg voor patiënten en cliënten daadwerkelijk verder kunnen verbeteren. Ontdek op 30 januari in Den Haag wat jouw organisatie daaraan heeft! Want dan is hét congres over technologie en innovatie in de zorg: ICT&health.

Claim je plek

Kom naar de KPN Health-sessies

Ben je benieuwd wat technologie voor je organisatie kan doen? Kom dan naar onze praktische expertsessies over Technologie voor integrale zorg en Alle zorgdata en -processen samen op één apparaat. En zie concreet wat jouw organisatie aan innovatie en technologie kan hebben. Of luister naar onze directeur KPN Health, Vinood Mangroelal, die laat zien hoe technologie de zorg ondersteunt.

In gesprek met experts

En er zijn nog veel meer goede redenen om op 30 januari naar ICT&health te komen. Zo praten toonaangevende sprekers – politici, ziekenhuisbestuurders, zorgverzekeraars en specialisten – je bij over ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Met experts van ons en andere partijen ontdek je wat er voor jou mogelijk is op het gebied van digitalisering, samenwerking of innovatieve informatiedeling.

Reserveer nu je gratis ticket

Deelname is gratis voor medewerkers in de zorg en andere publieke organisaties. Het congres is in het Afas Circustheater in Den Haag en start om 8.30. Wees er op tijd bij en reserveer nu je plek! Vorige keren waren de tickets snel weg.