Future of Networking in Health

De ontwikkeling van digitalisering in de zorg heeft de impact van ICT exponentieel vergroot. ICT is een cruciale randvoorwaarde om de zorgdoelstellingen te realiseren: de 24/7 performance van systemen is essentieel voor de kwaliteit van (zorg)processen. De vraag naar flexibele, veilige en innovatieve informatievoorziening neemt daarbij toe, binnen én buiten uw zorgorganisatie.

Ontdek hoe u uw netwerk future ready maakt. Hoe een combinatie van slimme technologie en advies u hierbij helpt, zodat uw (patiënten)data door de hele keten optimaal beschermd is en u voldoet aan de NEN7510. Leer hoe u uw toekomstige netwerk integreert in uw zorgprocessen. En help uw werknemers om te gaan met specifieke data. Neem deel aan de Future of Networking in Health op 4 februari.

Dit kunt u verwachten:

  • Leer hoe u maximaal inzicht in en controle over uw netwerk krijgt, een optimale bescherming inricht en tegelijkertijd flexibel blijft

  • Ontdek wat u kan doen om uw processen goed in te richten en wat er nodig is om uw medewerkers bewust te maken

  • Krijg inzicht in hoe u Compliance Monitoring inricht, zodat u wordt geholpen door technologie

  • Ervaar tijdens dit interactieve webinar hoe nieuwe technologie u helpt om altijd verbonden te blijven én optimaal beschermd te zijn. Laat u door onze experts meenemen in de wereld van netwerken.

Deelname is kosteloos.

Schrijf nu in

Voor security-verantwoordelijken, ICT-managers en medewerkers binnen zorginstellingen die willen weten of zij de juiste maatregelen treffen om optimaal beschermd te zijn.