2 juli 2020 Online webinar (13:00-14:30)

Secure Networking Xperience

Is uw netwerk in staat om uw bedrijfsdoelstellingen optimaal te ondersteunen? Hoe zorgt u ervoor dat u uw applicaties flexibel kan instellen en u meer controle en inzicht krijgt? En wat kunt u doen om uw veiligheidsrisico’s te beperken zodat u security-incidenten minimaliseert? Neem op 2 juli deel aan de online Secure Networking Xperience!

Meer informatie
7 juli 2020 Online webinar (13:00-14:30)

Security Xperience

Hoe effectief is úw securityaanpak? Weet u welke beveiligingsrisico's er gepaard gaan met digitalisering in uw organisatie? En hoe u het belang van goede security aantoont? Ontdek het tijdens de online Security Xperience op 7 juli!

Meer informatie

Evenementen in het verleden

28 januari 2020 NBC Congrescentrum Nieuwegein

Bedankt voor uw bezoek aan NLSecure[ID]

Als securityprofessional hoort u bij de community die Nederland veiliger maakt. Bijblijven met alle nieuwe ontwikkelingen is echter niet eenvoudig. Daarom organiseert KPN Security NLSecure[ID], een event vol interessante sprekers, inhoudelijke sessies en inspirerende activiteiten

Meer informatie
8 oktober 2019 Toren op Zuid Rotterdam

Terugkijken: Alert Online Seminar 2019

We hebben straks allemaal buitenlandse apparatuur in huis. Hoe veilig zijn deze?

Meer informatie
9 oktober 2018 KPN De Link, Toren op Zuid, Rotterdam

Terugkijken: seminar 'Artificial Intelligence and Cyber Warfare'

KPN is weer trotse hoofdpartner van Alert Online met als doel Nederland security bewuster te maken. Kijk nu het seminar AI en Cyber Warfare van 9 oktober 2018 terug.

Meer informatie