6 Downloads
Segment
Branche
Categorie

Hybrid Cloud Monitor 2018

Steeds meer Nederlandse bedrijven en instellingen zijn bezig met hun digitale transformatie. Welke rol speelt de cloud? Download het volledige rapport.

Download

Whitepaper: 'Werkplek in de Cloud - Op weg naar flexibiliteit'

Medewerkers verwachten altijd en overal te kunnen werken op elk device. Hoe richt u uw ICT in op deze toegenomen verwachtingen van de werkplek?

Download

Visiepaper: 'Cloud & Digitale Transformatie'

Digitale Transformatie is de omslag die organisaties moeten maken om te kunnen voortbestaan in een wereld die steeds sneller en digitaler wordt. Ontdek in dit whitepaper de mogelijkheden die de cloud biedt.

Download

Whitepaper: 'Versterk uw ICT met de mogelijkheden van cloud'

Hoe ziet een nieuwe ICT-organisatie er uit? Wat hoort nog wel bij ICT, wat niet? Wat zijn de manieren om cloud – in de meest brede zin – en de governance te (her)organiseren? In deze whitepaper loodsen we u langs de impact van cloud op organisaties.

Download

Whitepaper: 'De kracht van de Managed Hybrid Cloud'

Steeds meer bedrijven kiezen voor een hybride cloud. Tegelijkertijd wordt het managen van een hybride cloud steeds complexer. Hoe vindt u voor elke applicatie het meest geschikte platform? Hoe vindt u de juiste balans tussen flexibiliteit en stabiliteit? Deze whitepaper beschrijft de keuzes die u kunt maken bij het inrichten en beheren van een hybride cloud.

Download