De golf aan nieuwe technologie├źn van de afgelopen jaren is op zijn minst indrukwekkend te noemen. De digitale transformatie is op het moment misschien wel het meest besproken onderwerp in boardrooms wereldwijd. Iedere organisatie in elke sector krijgt te maken met digitale transformatie.

Maar wat is de impact op ├║w organisatie? En, belangrijker nog, hoe zorg je ervoor dat je hier slim op inspeelt? Op deze pagina vind je de meest actuele informatie, achtergronden en relevante evenementen.

Klantcases

Samenwerking KPN & Unica: Innovatie ‘Building Insight Air’ levert belangrijke bijdrage aan een veiliger binnenklimaat

Mensen zijn, vanwege corona, onzeker over de kwaliteit van ventilatie in gebouwen zoals scholen, verpleeghuizen en kantoren. Bij Unica hebben we ons digitale open platform ‘Building Insight’ daarom versneld uitgebreid.

API helpt NDC bij snel beantwoorden van klantvragen

De Noordelijke Dagblad Combinatie (NDC) heeft meer dan 40 merken, waaronder Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Samen met KPN implementeerde het mediabedrijf de Genesys Cloud Contact Center, waarmee alle abonneevragen worden gerouteerd naar medewerkers. Na een suggestie van KPN werd Polly.help kennismanagement aan Genesys gekoppeld, waardoor zowel medewerkers als abonnees razendsnel relevante informatie over een merk kunnen vinden.

Een machine connected maken: 5 tips van Gio Coffee

De koffiemachines van Gio Coffee zijn straks allemaal connected. “Door de data uit onze machines te analyseren, krijgen we meer inzicht in het gebruik en kunnen we de klant proactief bedienen bij storingen en onderhoud”, zegt Bas Zurlohe, Director Innovations bij Gio Coffee. Wat zijn de lessons learned van dit IoT-project voor andere bedrijven?

KPN maakt elektrische brommer Brekr connected

De brommer van de toekomst komt uit de Achterhoek. Daar ontwikkelde een Nederlandse start-up binnen twee jaar de Brekr, een connected elektrische brommer. Van het design en de onderdelen tot de slimme functionaliteit en het businessmodel: de Brekr ademt innovatie. En KPN maakte hem ‘connected’.

Downloads

Dit zijn de belangrijkste business drivers van IoT-projecten

De 5 succesfactoren voor een geslaagde IoT-innovatie

Whitepaper: Aandachtspunten in connectiviteit