De golf aan nieuwe technologie├źn van de afgelopen jaren is op zijn minst indrukwekkend te noemen. De digitale transformatie is op het moment misschien wel het meest besproken onderwerp in boardrooms wereldwijd. Iedere organisatie in elke sector krijgt te maken met digitale transformatie.

Maar wat is de impact op ├║w organisatie? En, belangrijker nog, hoe zorg je ervoor dat je hier slim op inspeelt? Op deze pagina vind je de meest actuele informatie, achtergronden en relevante evenementen.

Klantcases

KPN maakt elektrische brommer Brekr connected

De brommer van de toekomst komt uit de Achterhoek. Daar ontwikkelde een Nederlandse start-up binnen twee jaar de Brekr, een connected elektrische brommer. Van het design en de onderdelen tot de slimme functionaliteit en het businessmodel: de Brekr ademt innovatie. En KPN maakte hem ‘connected’.

Imbema: Secure Networking verhoogt digitale slagkracht

Om de transitie van handelshuis naar dienstverlener waar te maken is Imbema, samen met KPN, opnieuw gaan kijken naar de IT-infrastructuur. Secure Networking van KPN biedt een betrouwbare en veilige omgeving waarmee Imbema snel, flexibel en effectief datastromen kan vormgeven, controleren en wijzigen.

Cloud zorgt voor stabiele groei van salarispakket Loket.nl

Maar liefst één miljoen Nederlanders krijgen hun loon via Loket.nl uitbetaald. Bijna een kwart van de werknemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb) ontvangt maandelijks een loonstrook vanuit dit onderdeel van de Van Spaendonck Groep. Daarmee is Loket.nl marktleider op het gebied van online salaris en HR voor het mkb.

Uniforme bedrijfscommunicatie dankzij KPN EEN MKB

Al jaren achter elkaar behoort de Kooijman Autogroep tot de best presterende Toyota- en Kia-dealers wereldwijd. Bij het bedrijf, dat in 1959 startte in Vianen en inmiddels vijftien vestigingen heeft, staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop.

Downloads

Whitepaper Managed Identity Access Management (IAM)

Whitepaper: Digitale zorg dichtbij

Whitepaper: Bied uw mensen keuzevrijheid.