De golf aan nieuwe technologie├źn van de afgelopen jaren is op zijn minst indrukwekkend te noemen. De digitale transformatie is op het moment misschien wel het meest besproken onderwerp in boardrooms wereldwijd. Iedere organisatie in elke sector krijgt te maken met digitale transformatie.

Maar wat is de impact op ├║w organisatie? En, belangrijker nog, hoe zorg je ervoor dat je hier slim op inspeelt? Op deze pagina vind je de meest actuele informatie, achtergronden en relevante evenementen.

Klantcases

4 redenen waarom Stella zijn e-bikes connected maakt

In samenwerking met KPN en AXA-IN introduceert Stella met Zorgeloos Fietsen een connected e-bike. De koppeling met internet biedt allerlei voordelen op het gebied van veiligheid en fietsplezier. “De klant hoeft zich geen zorgen te maken over zaken zoals diefstal en pechhulp”, zegt Gert Polinder, R&D Manager bij Stella. “Dankzij de connectiviteit staan we continu in verbinding met onze klanten.”

Secure Networking belangrijk voor Albert Heijn

KPN is belangrijke connectivity-partner van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall. Voor het uitgebreide winkelnetwerk verbindt KPN deze winkels met digitale toepassingen.

KPN Grip verhoogt slagkracht van veiligheidsregio Twente

“In Twente organiseren we mooie evenementen, zoals Tuckerville, het jaarlijks festival voor country en Americana in Enschede”, vertelt Renzo Graziano, Kwartiermaker IT Platform Twente. “Bij het organiseren van een festival komt veel kijken voor ons als regionale overheid. Bezoekers moeten kunnen vertrouwen op een veilige ervaring. Bij eventuele calamiteiten moet alle benodigde informatie voorhanden zijn om de juiste voorzieningen maximaal in te zetten. Optimale samenwerking tussen alle deelnemende overheidsorganisaties is daarbij cruciaal.”

YouTube voor de zorg vergroot werkplezier verpleegkundige

Nederland heeft sterk behoefte aan een YouTube voor de zorg. Met één druk op de knop moeten zorgprofessionals kunnen zien wat er met een persoon aan de hand is. De zorgsector snakt naar snelle en gemakkelijke toegang tot informatie over een patiënt en diens gezondheidsproblemen.

Downloads

Factsheet: SASE (Secure Access Service Edge)

Leaflet: De 6 tips van Bol.com

Whitepaper: Hybride werken écht laten werken