23 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Samsung Galaxy S8, stijlvolle topper op je bureau

Samsung heeft met de Galaxy S8 en Galaxy S8+ twee uitmuntende smartphones op de markt gebracht. De toptoestellen springen duidelijk direct in het oog door het prachtige ‘Infinity’ scherm, maar gaan verder dan alleen mooie looks. De uitstekende specificaties, verbeterde beveiliging en de komst van het docking station ‘DeX’ maken de S8 en S8+ zeer interessant voor de zakelijke markt.


KPN Zorg Messenger in RTL Medical Travel

Op 19 november was de Zorg Messenger onderdeel van het programma Medical Travel van RTL 4. Het programma stond helemaal in het teken van de Digitale Transformatie in de Zorg. Daar kon de Zorg Messenger uiteraard niet in ontbreken.

MobileHealthcare Congres

Het Mobile Healthcare congres gaat 6 oktober weer van start. Tijdens het congres hoort u alles over de kansen van mobile in de zorg en de talrijke ontwikkelingen en oplossingen. Maar als u dan weer aan het werk gaat, wat gaat u dan anders doen in uw organisatie? Hoe gaat u aan de slag om uw organisatie klaar te maken voor deze toekomstige ontwikkelingen?


Internationale trends in finance

Biometrische betalingswijzen vliegen ons om de oren. We betalen straks allemaal met onze hartslag, of door simpelweg te glimlachen. Om niet achter te blijven, pompt het Verenigd Koninkrijk miljarden ponden in financiële innovatie, maar de concurrentie is groot. Kortom: fintech is hot. De financiële wereld staat bol van vernieuwingen, mogelijk gemaakt door technologie. Laat je inspireren.


Zijn we al klaar voor slimme voertuigen?

Sinds ICT is toegetreden in de wereld van de mobiliteit, volgen de ontwikkelingen op het gebied van slimme voertuigen elkaar in een rap tempo op. Parkeerassistentie, Wi-Fi in je auto, navigatie.