29 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Samsung Galaxy S8, stijlvolle topper op je bureau

9 mei 2017

Samsung heeft met de Galaxy S8 en Galaxy S8+ twee uitmuntende smartphones op de markt gebracht. De toptoestellen springen duidelijk direct in het oog door het prachtige ‘Infinity’ scherm, maar gaan verder dan alleen mooie looks. De uitstekende specificaties, verbeterde beveiliging en de komst van het docking station ‘DeX’ maken de S8 en S8+ zeer interessant voor de zakelijke markt.


Roam like home

1 mei 2017 2 min

Sinds juni zijn extra roamingkosten afgeschaft in de EU. Door nieuwe EU-regels kost bellen, sms’en en internetten overal in de Europa Unie hetzelfde als in Nederland. Waar moet je dan toch op letten om verrassingen achteraf te voorkomen?

KPN Zorg Messenger in RTL Medical Travel

23 november 2016

Op 19 november was de Zorg Messenger onderdeel van het programma Medical Travel van RTL 4. Het programma stond helemaal in het teken van de Digitale Transformatie in de Zorg. Daar kon de Zorg Messenger uiteraard niet in ontbreken.


Het zekere voor het onzekere

1 oktober 2016

Een kapot scherm? Telefoon gestolen? Met onze vernieuwde ToestelVerzekering kunt u zorgeloos ondernemen met uw smartphone, wat er ook gebeurt.


MobileHealthcare Congres

22 september 2016

Het Mobile Healthcare congres gaat 6 oktober weer van start. Tijdens het congres hoort u alles over de kansen van mobile in de zorg en de talrijke ontwikkelingen en oplossingen. Maar als u dan weer aan het werk gaat, wat gaat u dan anders doen in uw organisatie? Hoe gaat u aan de slag om uw organisatie klaar te maken voor deze toekomstige ontwikkelingen?