22 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

KPN Zorg Messenger in RTL Medical Travel

Op 19 november was de Zorg Messenger onderdeel van het programma Medical Travel van RTL 4. Het programma stond helemaal in het teken van de Digitale Transformatie in de Zorg. Daar kon de Zorg Messenger uiteraard niet in ontbreken.


Het zekere voor het onzekere

Een kapot scherm? Telefoon gestolen? Met onze vernieuwde ToestelVerzekering kunt u zorgeloos ondernemen met uw smartphone, wat er ook gebeurt.

Internationale trends in finance

Biometrische betalingswijzen vliegen ons om de oren. We betalen straks allemaal met onze hartslag, of door simpelweg te glimlachen. Om niet achter te blijven, pompt het Verenigd Koninkrijk miljarden ponden in financiële innovatie, maar de concurrentie is groot. Kortom: fintech is hot. De financiële wereld staat bol van vernieuwingen, mogelijk gemaakt door technologie. Laat je inspireren.


Zijn we al klaar voor slimme voertuigen?

Sinds ICT is toegetreden in de wereld van de mobiliteit, volgen de ontwikkelingen op het gebied van slimme voertuigen elkaar in een rap tempo op. Parkeerassistentie, Wi-Fi in je auto, navigatie.


Een topevent begint bij goede WiFi

Stel, je komt aan op een internationaal evenement. Wat doe je als eerste? De WiFi op je telefoon aanzetten! Logisch, want je telefoonrekening kan in het buitenland flink oplopen. Daarnaast wil je natuurlijk ook online met je tablet en je laptop, zodat je tussentijds nog even wat kunt werken. Slechte WiFi is dan ook een echte dooddoener.