50 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Er is geen weg terug, tijd om te transformeren

18 juli 2017

De Europese maakindustrie kan tussen nu en 2025 potentieel 605 miljard euro aan toegevoegde waarde mislopen als het nu niet profiteert van de digitale transformatie, volgens strategy consultant Roland Berger. Daarentegen, als het erin slaagt de nodige veranderingen door te voeren is er potentieel 1,25 biljoen euro aan waarde te genereren in de komende tien jaar!


KPN breidt Managed Hybrid Cloud dienstverlening uit met Microsoft Azure Stack

10 juli 2017

Microsoft heeft op 10 juli 2017 aangekondigd Azure Stack te lanceren. Microsoft brengt hiermee, als eerste publieke cloud provider, publieke Azure functionaliteiten op basis van een private cloudplatform naar het eigen datacenter. Hiermee houden klanten controle over de locatie van hun data om zo te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving.

Doe de cloud checklist!

22 mei 2017

Je wilt naar de cloud of je zit al in de cloud en wilt de volgende stap maken. Wat is daar voor nodig? Vul onderstaande checklist in om er achter te komen wat je wel en niet moet doen.


Hybrid Cloud als enabler voor flexibiliteit

10 mei 2017

We hebben voordelen maar ook last van ons verleden: doorgegroeide gewoontes, organisatie, infrastructuren en systemen die de organisatie nu minder wendbaar maken dan we zouden willen. Liefst zou je vanuit een schone lei alles op nieuwe leest neer willen zetten om maximaal in te spelen op de markt van morgen. Hoe stap je uit de cirkel waarin 90% van het IT budget op gaat aan services waar de gebruiker gisteren al ongelukkig over was?


Toekomstvast met Managed Hybrid Cloud

1 mei 2017

De eerste website van Nederland, tegelijkertijd de derde ter wereld, was van het Nationaal instituut voor subatomaire fysica (NIKHEF). Deze website kwam in februari 1992 in de lucht. In 1993 gaf CERN de broncode van het World Wide Web vrij. Hiermee werd de start gegeven aan de explosieve groei van het internet.