48 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Er is geen weg terug, tijd om te transformeren

De Europese maakindustrie kan tussen nu en 2025 potentieel 605 miljard euro aan toegevoegde waarde mislopen als het nu niet profiteert van de digitale transformatie, volgens strategy consultant Roland Berger. Daarentegen, als het erin slaagt de nodige veranderingen door te voeren is er potentieel 1,25 biljoen euro aan waarde te genereren in de komende tien jaar!


KPN breidt Managed Hybrid Cloud dienstverlening uit met Microsoft Azure Stack

Microsoft heeft op 10 juli 2017 aangekondigd Azure Stack te lanceren. Microsoft brengt hiermee, als eerste publieke cloud provider, publieke Azure functionaliteiten op basis van een private cloudplatform naar het eigen datacenter. Hiermee houden klanten controle over de locatie van hun data om zo te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving.

Toekomstvast met Managed Hybrid Cloud

De eerste website van Nederland, tegelijkertijd de derde ter wereld, was van het Nationaal instituut voor subatomaire fysica (NIKHEF). Deze website kwam in februari 1992 in de lucht. In 1993 gaf CERN de broncode van het World Wide Web vrij. Hiermee werd de start gegeven aan de explosieve groei van het internet.


In 3 fases naar de cloud

De cloud maakt organisaties wendbaarder en sneller. Steeds meer bedrijven maken ICT een integraal onderdeel van hun bedrijfsvoering. ICT wordt daardoor een dienst die altijd beschikbaar is en waarvoor je alleen betaalt als je hem gebruikt. Er zijn ruwweg 3 fases die bedrijven op weg naar de cloud doorlopen.


Hybrid cloud: 6 noodzakelijke maatregelen

Hybride cloudomgevingen zijn tegenwoordig meer de regel dan uitzondering. Maar met data en processen versnipperd over meerdere clouds groeit zonder maatregelen ook de kans op een lek of hack. Hoe blijft u ‘in control’ over uw omgeving?


Waar is de cloud?

Nu we massaal in de cloud werken lijkt het alsof onze data ver weg is. Maar de meeste data is dichterbij dan u denkt. Met meer dan 200 datacenters heeft Nederland een koppositie en zijn we de “Gateway to Europe”. Tijd om iets meer te ontdekken over datacenters in Nederland.


Haal alles uit het cloudtijdperk

Steeds meer organisaties werken in de cloud. Begrijpelijk, want hierdoor kunnen medewerkers overal en altijd (samen)werken. Dat zorgt niet alleen voor meer flexibiliteit binnen de organisatie én daarbuiten, maar ook voor nieuwe vormen van productiviteit. Factoren als persoonlijke effectiviteit, kennisdelen en samenwerking zijn meer dan ooit bepalend voor het succes van een organisatie. Om die nieuwe productiviteit te vergroten is het wel van belang cloudtoepassingen optimaal te benutten en daarmee het succes van de organisatie te vergroten.


Inspiratie op interactieve Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer (WVDO) is één van de grootste events voor het MKB. Het programma omvat een combinatie van inspireren, ervaren en vooral ook hands-on trainingen en demonstraties. KPN bood op de bijeenkomsten in Eindhoven en Zaandam een inspirerend programma ondernemers om hen bewust te maken van mogelijkheden van digitale ontwikkelingen voor hun onderneming. Willem Vermeend sprak over digitalisering en de urgente gevolgen voor ondernemers. Suzanne Kelder lichtte toe wat KPN voor ondernemers kan betekenen.