68 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

unchain.io biedt samen met KPN en Microsoft blockchain-as-a-service

10 juli 2018 3 min

Tech startup unchain.io gaat samenwerken met KPN en Microsoft van het aanbieden voor een ‘Blockchain-as-a-service-stack’ met daarin The Blockchain Gateway van unchain.io.


Hoe zorgt u voor compliance in de multicloud?

31 mei 2018 2 min

Prik een ballon door en de Helium-gasdeeltjes komen overal terecht. In de multicloud gebeurt hetzelfde met uw data en applicaties die voorheen overzichtelijk geordend in een datacenter stonden. Hoe krijgt u de Helium-gasdeeltjes weer terug in de ballon?

Zo houd je het tempo erin bij digitalisering

31 mei 2018 2 min

Wat organisaties nu groot maakt, is zoveel meer dan alleen het aantal fte of de omvang van de vestigingen. Sterker nog, dat doet er steeds minder toe. Impact wordt bepaald door wendbaarheid en adaptief vermogen. De snelheid om klantbehoeftes te volgen. Ze zelfs te voorspellen.


Laat public cloud helpen bij digitale transformatie

31 mei 2018 2 min

Vrijwel elk bedrijf digitaliseert. Sommige harder of sneller dan andere. Gaat die digitalisering zo ver dat bestaande bedrijfsvoering verandert, dan hebben we het al snel over een digitale transformatie. Onze ervaring? Public cloud is een ideale enabler van de digitale transformatie.


Meerdere wegen leiden naar de cloud

31 mei 2018 4 min

Sommige cloud-initiatieven komen vanuit de IT-afdeling, maar er ontstaan er ook steeds meer bij de business. Hierdoor zijn er binnen bedrijven twee soorten adoptie-patronen te zien. Daar is niets mis mee, zolang ze niet te ver uit elkaar gaan lopen en deze werelden goed gecombineerd kunnen worden.