36 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Inspiratie op interactieve Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer (WVDO) is één van de grootste events voor het MKB. Het programma omvat een combinatie van inspireren, ervaren en vooral ook hands-on trainingen en demonstraties. KPN bood op de bijeenkomsten in Eindhoven en Zaandam een inspirerend programma ondernemers om hen bewust te maken van mogelijkheden van digitale ontwikkelingen voor hun onderneming. Willem Vermeend sprak over digitalisering en de urgente gevolgen voor ondernemers. Suzanne Kelder lichtte toe wat KPN voor ondernemers kan betekenen.


Slimme gemeenten hebben hun basis op orde

De wereld van ruimtelijke inrichting en beheer van infrastructuur wordt alsmaar complexer. Kwalitatief goede, actuele en gestructureerde omgevingsinformatie is noodzakelijk voor goed beleid, beheer en onderhoud.

Online samenwerken in het onderwijs met Office 365

Effectief online samenwerken? Op een simpele manier documenten delen en archiveren?


KPN gepositioneerd als een ‘Niche’ speler door Gartner

Voor het tweede opeenvolgende jaar is KPN opgenomen in het ‘Niche’-kwadrant van de op 28 juni 2016 gepubliceerde 'Magic Quadrant for Managed Hybrid Cloud Hosting, Europe' van Gartner Inc., een internationaal onderzoeksbureau in de IT-sector.


Digital Dutch aftermovie

Tijdens The Digital Dutch heeft KPN samen met partners bedrijven uit verschillende sectoren bij elkaar gebracht om met elkaar de dialoog aan te gaan over hoe wij elkaar en Nederland vooruit kunnen helpen in de digitale transformatie.