54 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Er is geen weg terug, tijd om te transformeren

18 juli 2017

De Europese maakindustrie kan tussen nu en 2025 potentieel 605 miljard euro aan toegevoegde waarde mislopen als het nu niet profiteert van de digitale transformatie, volgens strategy consultant Roland Berger. Daarentegen, als het erin slaagt de nodige veranderingen door te voeren is er potentieel 1,25 biljoen euro aan waarde te genereren in de komende tien jaar!


KPN breidt Managed Hybrid Cloud dienstverlening uit met Microsoft Azure Stack

10 juli 2017

Microsoft heeft op 10 juli 2017 aangekondigd Azure Stack te lanceren. Microsoft brengt hiermee, als eerste publieke cloud provider, publieke Azure functionaliteiten op basis van een private cloudplatform naar het eigen datacenter. Hiermee houden klanten controle over de locatie van hun data om zo te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving.

Ontzorg je hybrid cloud

6 juni 2017

De hybrid cloud wordt steeds meer gemeengoed. Maar hoe houd je overzicht over een steeds verder uitdijend applicatielandschap? En hoe benut je alle mogelijkheden optimaal? Een managed hybrid cloud en een cloudprovider kunnen je helpen. We lichten de voordelen hier toe.


De juiste cloud voor elke levensfase van je applicatie

6 juni 2017

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een hybrid cloud; een cloudinfrastructuur die bestaat uit 2 of meer cloud-omgevingen. Om de hybrid cloud optimaal te benutten, moet iedere applicatie tijdens zijn levenscyclus binnen de juiste cloud actief zijn.


4 tips voor een futureproof cloudbeleid

1 juni 2017

In de wapenwedloop tussen steeds slimmer opererende hackers en groeiende eisen op het gebied van compliance, is het een uitdaging cloudbeleid zo in te vullen dat uw online omgeving nu en in te toekomst veilig is. 4 adviezen om uw beleid aan te scherpen.