41 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Waar is de cloud?

Nu we massaal in de cloud werken lijkt het alsof onze data ver weg is. Maar de meeste data is dichterbij dan u denkt. Met meer dan 200 datacenters heeft Nederland een koppositie en zijn we de “Gateway to Europe”. Tijd om iets meer te ontdekken over datacenters in Nederland.


Inspiratie op interactieve Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer (WVDO) is één van de grootste events voor het MKB. Het programma omvat een combinatie van inspireren, ervaren en vooral ook hands-on trainingen en demonstraties. KPN bood op de bijeenkomsten in Eindhoven en Zaandam een inspirerend programma ondernemers om hen bewust te maken van mogelijkheden van digitale ontwikkelingen voor hun onderneming. Willem Vermeend sprak over digitalisering en de urgente gevolgen voor ondernemers. Suzanne Kelder lichtte toe wat KPN voor ondernemers kan betekenen.

PROCURA maakt vlekkeloze verkiezingen mogelijk

Van stempassen, stemhokjes, formulieren en drukwerk tot software. PROCURA levert aan meer dan 300 Nederlandse gemeenten alles voor de komende Tweede Kamerverkiezingen. Verantwoordelijk werk waarbij veiligheid essentieel is. Met een bijzondere cloud-oplossing biedt het bedrijf zijn verkiezingssoftware nu veilig en betrouwbaar aan. ‘We willen klaar zijn voor de toekomst.’


De digitale transformatie binnen KPN

In mei 2016 won KPN de Digital World Award, een internationale prijs voor de beste digitale transformatie. Een kroon op het werk van Bouke Hoving, CIO en executive vice president van het simplificatieprogramma – het programma waarmee KPN zijn diensten versimpelt en de klantervaring over alle kanalen hetzelfde maakt. Hij vertelt hoe de digitale transformatie binnen KPN verloopt en wat die transformatie tot dusver heeft opgeleverd.


Slimme gemeenten hebben hun basis op orde

De wereld van ruimtelijke inrichting en beheer van infrastructuur wordt alsmaar complexer. Kwalitatief goede, actuele en gestructureerde omgevingsinformatie is noodzakelijk voor goed beleid, beheer en onderhoud.