509 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Verrijk je online werkplek

10 juli 2018 2 min

Veel werkgevers bieden hun medewerkers tegenwoordig een online werkplek, waarmee ze gemakkelijk en veilig op hun tablet of smartphone kunnen werken. Maar benutten bedrijven wel alle mogelijkheden van de online werkplek? KPN werkplek-expert Marsha Muller vertelt je er meer over.


Chatbots: beter bereikbaar met kunstmatige intelligentie

1 maart 2018 2 min

Voor een succesvolle onderneming is het belangrijk dat alle communicatie goed geregeld is. Bereikbaarheid begint met stabiel internet en een goede telefoonverbinding. Op de zaak én onderweg.


Serious game voor adoptie van Skype for Business

24 juli 2017

Organisaties implementeren nieuwe technologieën om de bedrijfsvoering beter en efficiënter te maken. In sommige gevallen gaat het om slimme robots die bepaalde handelingen uitvoeren, in andere gevallen om communicatiesoftware die medewerkers in staat stelt om efficiënter (samen) te werken. In alle gevallen geldt dat het rendement van die nieuwe technologie pas behaald wordt als medewerkers de nieuwe toepassing kennen en er vertrouwd mee zijn.


Kunst als maatschappelijk instrument

25 juni 2017

Spontaan komt Edwin Stolk op ons pad. Via een twitterberichtje. En dat leidt tot een mooi gesprek in Zoku in Amsterdam, waar we op een vrijdagmiddag elkaar ontmoeten. Marco van Gelder, Edwin en ik.


Beter samenwerken met Skype for Business

28 april 2017

Nyenrode is een universiteit door en voor het bedrijfsleven. Ons onderwijs is kleinschalig, persoonlijk en praktijkgericht. Als innovatieve universiteit leiden wij ambitieuze studenten op tot verantwoordelijke leiders van de toekomst.