80 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Verrijk je online werkplek

Veel werkgevers bieden hun medewerkers tegenwoordig een online werkplek, waarmee ze gemakkelijk en veilig op hun tablet of smartphone kunnen werken. Maar benutten bedrijven wel alle mogelijkheden van de online werkplek? KPN werkplek-expert Harald den Houter vertelt je er meer over.


Webinar terugkijken: Veilig en succesvol (samen)werken in de cloud

Vandaag de dag zijn we in staat om medewerkers veel vrijheid in hun werk te bieden. Ze kunnen zelf beslissen waar ze willen werken, op welk moment en of ze dat doen met hun telefoon of laptop.

Kennisdeling op de werkvloer

2 weten meer dan 1. Laat staan 300. Kennisdeling: iedereen wil het, maar het lukt maar weinig bedrijven het écht tot stand te brengen. Hoe komt dat? Hoe breng je er verandering in?


3 tips om alles uit Yammer te halen

Yammer is een afgeschermd sociaal medium voor organisaties. Het is de perfecte tool om snel ideeën uit te wisselen, informatie te delen en mensen te hulp te roepen. Bovendien kun je op het Yammer-netwerk een grote hoeveelheid informatie verzamelen waar andere collega’s altijd bij kunnen.


3 tips om alles uit Skype voor Bedrijven te halen

Met Skype voor Bedrijven kun je overal ideeën uitwisselen met je collega’s. Veilig en vertrouwd. Met deze 3 tips vergader je gemakkelijker, presenteer je beter en haal je, kortom, alles uit de Office 365 app.