77 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

3 tips om alles uit Yammer te halen

Yammer is een afgeschermd sociaal medium voor organisaties. Het is de perfecte tool om snel ideeën uit te wisselen, informatie te delen en mensen te hulp te roepen. Bovendien kun je op het Yammer-netwerk een grote hoeveelheid informatie verzamelen waar andere collega’s altijd bij kunnen.


3 tips om alles uit Skype voor Bedrijven te halen

Met Skype voor Bedrijven kun je overal ideeën uitwisselen met je collega’s. Veilig en vertrouwd. Met deze 3 tips vergader je gemakkelijker, presenteer je beter en haal je, kortom, alles uit de Office 365 app.

3 tips om van UC-beleid een succes te maken

Communicatiemiddelen die in samenhang gebruikt worden, zo op elkaar aansluiten noemen we Unified Communications (UC). Dankzij UC kunnen medewerkers altijd en overal met elkaar samenwerken. Maar een goede implementatie vraagt een serieuze planning en duidelijke visie. Volg deze 3 tips om van jouw UC-beleid een succes te maken.


5 tips voor een betere Outlook-ervaring

Met Office 365 is je e-mail nog slimmer. Zoek belangrijke berichten, bescherm je gegevens op je mobiele apparaten en creëer direct overzicht in je inbox met deze 5 tips.


5 tips om handiger te werken in Office 365

Word. Excel. PowerPoint. Wie kent ze niet? Het zijn al jarenlang je vertrouwde programma’s voor tekstverwerking, formules en flitsende presentaties. Office 365 zorgt ervoor dat je nu nog productiever bent. We geven je een aantal tips om er zo veel mogelijk uit te halen. Plus: we laten je zien hoe je het nieuwe OneNote optimaal gebruikt.