82 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Verrijk je online werkplek

25 april 2017

Veel werkgevers bieden hun medewerkers tegenwoordig een online werkplek, waarmee ze gemakkelijk en veilig op hun tablet of smartphone kunnen werken. Maar benutten bedrijven wel alle mogelijkheden van de online werkplek? KPN werkplek-expert Harald den Houter vertelt je er meer over.


Volckaert maakt overstap naar werken in de cloud

19 april 2017

Zorgorganisatie Volckaert vindt het belangrijk dat cliënten regie en eigenaarschap houden over hun leven. ICT kan hierbij een uitstekend hulpmiddel zijn. Maar dan moet de infrastructuur wel werken. Reden genoeg voor Volckaert om over te stappen op werken in de cloud.

Webinar terugkijken: Veilig en succesvol (samen)werken in de cloud

21 maart 2017

Vandaag de dag zijn we in staat om medewerkers veel vrijheid in hun werk te bieden. Ze kunnen zelf beslissen waar ze willen werken, op welk moment en of ze dat doen met hun telefoon of laptop.


Naar de digitale werkplek

20 maart 2017

Privé maken we steeds meer gebruik van de cloud. We delen bestanden via WeTransfer, maken back-ups in Dropbox en werken samen in Google Docs. Bedrijven willen dat gemak ook, maar ze worstelen vaak met de overstap naar een digitale werkplek. Vooral het loslaten van de oude ICT zorgt voor een drempel. Terwijl die echt niet in 1 keer overboord hoeft. Een interview met Harald Den Houter, Product Manager bij KPN Workspace.


Kennisdeling op de werkvloer

16 maart 2017

2 weten meer dan 1. Laat staan 300. Kennisdeling: iedereen wil het, maar het lukt maar weinig bedrijven het écht tot stand te brengen. Hoe komt dat? Hoe breng je er verandering in?