81 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Verrijk je online werkplek

25 april 2017

Veel werkgevers bieden hun medewerkers tegenwoordig een online werkplek, waarmee ze gemakkelijk en veilig op hun tablet of smartphone kunnen werken. Maar benutten bedrijven wel alle mogelijkheden van de online werkplek? KPN werkplek-expert Harald den Houter vertelt je er meer over.


9 tips om je medewerkers gelukkig te maken

24 maart 2017

Gelukkige medewerkers vormen de basis van een gezond bedrijf. Ze zijn minder geneigd zich ziek te melden, presteren doorgaans beter en blijven langer in dienst. Ook niet onbelangrijk: ze zorgen voor een gezellige sfeer op de werkvloer. Maar hoe creëer je nu een werkomgeving waar iedereen fluitend bergen werk verzet? Een gouden formule bestaat helaas niet, goede tips gelukkig wél.

Naar de digitale werkplek

20 maart 2017

Privé maken we steeds meer gebruik van de cloud. We delen bestanden via WeTransfer, maken back-ups in Dropbox en werken samen in Google Docs. Bedrijven willen dat gemak ook, maar ze worstelen vaak met de overstap naar een digitale werkplek. Vooral het loslaten van de oude ICT zorgt voor een drempel. Terwijl die echt niet in 1 keer overboord hoeft. Een interview met Harald Den Houter, Product Manager bij KPN Workspace.


Kennisdeling op de werkvloer

16 maart 2017

2 weten meer dan 1. Laat staan 300. Kennisdeling: iedereen wil het, maar het lukt maar weinig bedrijven het écht tot stand te brengen. Hoe komt dat? Hoe breng je er verandering in?


3 tips om alles uit Yammer te halen

14 maart 2017

Yammer is een afgeschermd sociaal medium voor organisaties. Het is de perfecte tool om snel ideeën uit te wisselen, informatie te delen en mensen te hulp te roepen. Bovendien kun je op het Yammer-netwerk een grote hoeveelheid informatie verzamelen waar andere collega’s altijd bij kunnen.