509 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

DevOps summit Graydon.

1 augustus 2017 1 min

Binnen veel organisaties wordt er op dit moment gesproken over DevOps. Een belangrijke aanjager is de grote behoefte om IT in een hogere versnelling te laten werken. Minder bekend, maar zeker zo belangrijk is dat DevOps ook aantoonbaar leidt tot hogere kwaliteit en betrouwbaarheid van IT diensten. Het doel blijkt in alle gevallen: High Performance IT. Sneller, betrouwbaarder en minder verspilling.


Gemeente Amstelveen stelt hoge eisen aan continuïteit

29 september 2016

Een afdeling communicatie die tijdens een crisis niet kan mailen? Of een uitkering die drie weken op zich laat wachten omdat het raadhuis is afgebrand? “Dat kun je niet met droge ogen verkopen”, vindt Erik Kogenhop, teamleider ICT bij de gemeente Amstelveen. Voor de Noord-Hollandse gemeente reden om de lat op het gebied van bedrijfscontinuïteit hoger te leggen dan strikt noodzakelijk is.


Digital Dutch aftermovie

20 juni 2016

Tijdens The Digital Dutch heeft KPN samen met partners bedrijven uit verschillende sectoren bij elkaar gebracht om met elkaar de dialoog aan te gaan over hoe wij elkaar en Nederland vooruit kunnen helpen in de digitale transformatie.


Internationale trends in finance

9 juni 2016

Biometrische betalingswijzen vliegen ons om de oren. We betalen straks allemaal met onze hartslag, of door simpelweg te glimlachen. Om niet achter te blijven, pompt het Verenigd Koninkrijk miljarden ponden in financiële innovatie, maar de concurrentie is groot. Kortom: fintech is hot. De financiële wereld staat bol van vernieuwingen, mogelijk gemaakt door technologie. Laat je inspireren.


Ketenmonitoring voor uw organisatie

25 april 2016

IT-omgevingen van bedrijven worden steeds complexer. De omgevingen bestaan uit meerdere applicaties, verschillende data- en informatiestromen, diverse leveranciers en draaien op complexe infrastructuren. Dit maakt het optimaal laten functioneren van deze ketens steeds moeilijker.