367 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

De 5 belangrijkste security lessen

2 juli 2018 3 min

Kennis is nog altijd het machtigste wapen tegen cybercriminaliteit. Daarom stond het securityevent D3NH4CK, georganiseerd door dochteronderneming DearBytes, in het teken van het delen van die kennis. Deze vijf inzichten stonden centraal.


Het Nederlandse IT Partner Preference onderzoek 2018

28 juni 2018 1 min

Het Nederlandse IT Partner Preference onderzoek van IDG Research is erop gericht om IT managers en CIO s te helpen in hun keuze voor IT-partners. Onder de lezers en bezoekers van Webwereld, Computerworld en voornamelijk CIO.nl is een selectieve enquête gehouden met de vraag: Met welke bedrijven doet u het liefste zaken op de volgende gebieden?

Slimme kunstwerken voor het Waterschap

18 juni 2018 1 min

Klimaatverandering leidt in Nederland tot steeds grotere problemen. Hoe kunnen we big data gebruiken om wateroverlast in de toekomst te beperken of zelfs te voorkomen?


Digitaal transformeren om te overleven

6 juni 2018 6 min

Digitale transformatie betekent een revolutie voor de manier waarop bedrijven werken, voor hun diensten en producten en voor de rollen van hun medewerkers. Robin Scholten is algemeen directeur van KPN Internedservices. Hij vertelt over de transformatie die KPN heeft doorgemaakt en hoe het bedrijf nu zakelijk Nederland helpt datzelfde te doen. Hij stelt dat wie nu nog geen digitale strategie heeft, niet langer kan wachten er één te formuleren. CIO Marcel Krom van PostNL is het daarmee eens, hij begon er al mee in 2012.


Hoe zorgt u voor compliance in de multicloud?

31 mei 2018 2 min

Prik een ballon door en de Helium-gasdeeltjes komen overal terecht. In de multicloud gebeurt hetzelfde met uw data en applicaties die voorheen overzichtelijk geordend in een datacenter stonden. Hoe krijgt u de Helium-gasdeeltjes weer terug in de ballon?