Slim communiceren en samenwerken met klanten en medewerkers

Zorg dat u in een snel veranderende markt profiteert van de nieuwe ontwikkelingen. Door de digitale transformatie verbeteren diensten, komen producten sneller op de markt en wordt dienstverlening klantgerichter.

Om hier op mee te bewegen is het belangrijk om goed samen te werken met uw klanten, partners en medewerkers. Die samenwerking gebeurt vaak in wisselende samenstellingen, op wisselende locaties en met wisselende middelen. Dit vraagt om een passende communicatie- en samenwerkingsoplossing.

Cloud Communications Cisco van KPN maakt het mogelijk om telefonie uit de cloud te combineren met functionaliteiten om beter samen te werken. Een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee medewerkers, klanten en partners goed samenwerken.

Daarom Cloud Communications Cisco


  • Flexibel en schaalbaar
    Op elke locatie met elk apparaat door uw medewerkers te gebruiken
  • Veilig en betrouwbaar
    Vertrouw op het sterke en stabiele redundante netwerk van KPN.
  • Aan te passen naar uw wensen
    Diverse opties en mogelijkheden verrijken uw Unified Communications-oplossing.

Vergroot de waarde van uw communicatie:

Vaste en mobiele telefonie integratie

Neem uw kantoor mee in uw broekzak. Integreer uw vaste en mobiele nummer voor optimale bereikbaarheid zowel op kantoor als onderweg.

Receptiefunctionaliteit

Laat uw receptionisten eenvoudig online inkomende gesprekken beheren en routeren met de receptiefunctionaliteit van Hosted Voice.

Receptiefunctionaliteit

Callcenterfunctionaliteit

Richt met Hosted Voice eenvoudig een callcenter op. Deze functionaliteit is geschikt voor zowel kleinere bedrijven als de grotere callcenters.

Software-integratie CRM

Zorgeloze integratie van uw telefonie functionaliteiten met de meeste CRM-softwaresystemen.

Factsheet: Cloud Communications Cisco

Lees hoe u medewerkers in staat stelt onderling en met klanten en partners te communiceren en samenwerken, met Cloud Communications Cisco als alternatief voor uw bedrijfscentrale.

Download

Meer informatie over Broadsoft?
Wij helpen u graag

Bel mij terug