Wat is Cisco Broadsoft?

Cloud Communications Cisco Broadsoft is een oplossingsrichting die medewerkers in staat stelt om onderling, met klanten en partners te kunnen communiceren en samenwerken. Cloudoplossingen bieden een volwaardig alternatief voor uw bedrijfscentrale, zijn te integreren met mobiele telefonie en maken samenwerken voor uw teams veel makkelijker en effectiever.

Cisco Broadsoft is een moderne communicatieoplossing. Hierdoor verlopen inkomende en uitgaande gesprekken via het IP-datanetwerk, in plaats van via de reguliere telefoonlijn. Het IP-datanetwerk maakt gebruik van een VPN of een zakelijke internetverbinding van KPN. Daarmee beschikt u over een verbinding met voldoende bandbreedte en van hoge kwaliteit.


Daarom Cloud Communications Cisco Broadsoft


  • Flexibel en betrouwbaar
    Op elke locatie met elk apparaat door uw medewerkers te gebruiken.
  • Veilig en betrouwbaar
    Vertrouw op het sterke en stabiele redundante netwerk van KPN.
  • Aan te passen naar uw wensen
    Diverse opties en mogelijkheden verrijken uw Unified Communications-oplossing.

Vergroot de waarde van uw communicatie

Vaste en mobiele telefonie integratie
Neem uw kantoor mee in uw broekzak. Integreer uw vaste en mobiele nummer voor optimale bereikbaarheid zowel op kantoor als onderweg.

Receptiefunctionaliteit
Laat uw receptionisten eenvoudig online inkomende gesprekken beheren en routeren met de receptiefunctionaliteit van Hosted Voice.

Callcenterfunctionaliteit
Richt met Hosted Voice eenvoudig een callcenter op. Deze functionaliteit is geschikt voor zowel kleinere bedrijven als de grotere callcenters.

Software-integratie CRM
Zorgeloze integratie van uw telefonie functionaliteiten met de meeste CRM-softwaresystemen.Meer informatie over Broadsoft?
Wij helpen u graag

Bel mij terug