Altijd en overal bereikbaar

Moderne organisaties onderschrijven het belang van optimale bereikbaarheid van de organisatie en medewerkers. Omdat klanten en medewerkers dit verwachten. Om dit optimaal te faciliteren heeft KPN Cloud Communications ontwikkeld. Een combinatie van oplossingen die uw bedrijf en medewerkers en bedrijf optimaal bereikbaar maken, eenvoudig te beheren is, én indien gewenst makkelijk te integreren is met uw CRM of Call Center.Wat is Cloud Commmunications?

Cloud Communications bestaat uit een aantal geïntegreerde oplossingen. Dit zijn Internet & VPN, Vast Bellen, UC en Mobiel. Deze combinatie van oplossingen leidt tot een optimale bereikbaarheid voor uw organisatie en medewerkers. Zo kunnen medewerkers zelf instellen of zij wel/niet beschikbaar zijn, met een mobiele telefoon met het vaste (algemene) nummer naar buiten bellen of stelt u belgroepen voor een afdeling in.

5G ready!

Als 5G beschikbaar is, zijn ook Smart Combinations klaar voor 5G, zodat uw organisatie klaar is voor de toekomst.Mobiel

Met het betrouwbare mobiele netwerk van KPN bent u verzekerd van een goed bereik.

Internet & VPN

U wilt verzekerd zijn van telefoongesprekken die niet haperen. Met VPN, dat u Quality of Service (QoS) biedt, bent u verzekerd van gesprekkken met de beste kwaliteit.

Vast Bellen

Vast Bellen levert u onder meer telefoonnummerreeksen en handelt uw belverkeer af.

Unified Communications (UC)

Met een passende UC-oplossing die draait in de cloud beschikt u over de functionaliteiten van een traditionele PBX, maar dan met de voordelen van de cloud.


Waarom onze klanten voor Cloud Communications kiezen


  • Optimale bereikbaarheid
    Met handige geïntegreerde vaste- en mobiele oplossingen bent u verzekerd van optimale bereikbaarheid.
  • Eenvoudig te beheren
    Met behulp van de handige portal maakt u met een paar klikken nieuwe medewerkers aan, opent u makkelijk nieuwe locaties en boekt u eenvoudig de kosten op het juiste cost center.
  • Makkelijk te integreren met CRM en/of Call Center
    Registreer makkelijk uw gesprekken in uw CRM en ontvang handige rapportages om uw call center te besturen.Wilt u meer informatie over Cloud Communications?
Wij helpen u graag!Smart Combinations: alle diensten op elkaar afgestemd

KPN standaardiseert het productaanbod voor de grootzakelijke markt, waardoor verschillende diensten beter met elkaar samenwerken. Onder de benaming Smart Combinations kunnen (middel)grote bedrijven en instellingen combinaties van netwerk-, ICT- en securitydiensten kiezen die volledig op elkaar zijn afgestemd. Dankzij deze perfecte integratie weet de klant zich verzekerd van de nieuwste functies en laatste verbeteringen. KPN neemt het beheer van begin tot eind over. De klant wordt helemaal ontzorgd.