Altijd en overal bereikbaar

Bij KPN werken we veel met gedreven organisaties die zich in het hart van de Nederlandse economie en samenleving bevinden. Deze organisaties onderschrijven dat (technologische) ontwikkelingen snel gaan en dat voortdurende bereikbaarheid belangrijk is. Toch zien we dat veel organisaties in de dagelijkse praktijk vooral druk zijn met het regelen van basisfaciliteiten zoals vaste telefonie, mobiel bellen of hun internetverbinding. Altijd en overal bereikbaar zijn is de wens, maar helaas niet altijd de realiteit. Om organisaties de mogelijkheid te geven om deze bereikbaarheid wél te realiseren, hebben we Cloud Communications ontwikkeld.


cloud communications


Wat is Cloud Commmunications?

Cloud Communications is een bundeling van ICT- en Telecomdiensten die samen een krachtig middel zijn om uw klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Klanten verwachten namelijk steeds meer dat bedrijven altijd bereikbaar zijn via de communicatiemethode die zij prettig vinden. Om dat verwachtingspatroon waar te kunnen maken is flexibiliteit van uw medewerkers vereist.

Daardoor is het nodig om de manier van (samen)werken te veranderen. Dit vindt tegenwoordig niet altijd meer plaats op één vaste plek, maar op meerdere. Steeds meer medewerkers werken op flexibele basis, deels vanuit huis of onderweg. Digitalisering is nodig om op die veranderingen te anticiperen. Techniek maakt veel mogelijk, maar de sleutelrol zit hem in de medewerkers; zij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw service of dienstverlening. Daarvoor hebben zij de juiste middelen nodig om altijd en overal te kunnen werken. Cloud Communications biedt uw medewerkers deze middelen.

5G ready!

Als 5G beschikbaar is, zijn ook Smart Combinations klaar voor 5G, zodat uw organisatie klaar is voor de toekomst.Altijd bereikbaar
Met vaste & mobiele telefonie

Hebben uw medewerkers de juiste ICT-middelen om hun werk goed te kunnen doen? Of worden ze in hun mogelijkheden belemmerd? Die vragen zijn natuurlijk heel breed, maar een fundamenteel onderdeel van goed (samen)werken is de continue (telefonische) bereikbaarheid, zowel op een vast als mobiel toestel.

Altijd verbonden
Met onze veilige en stabiele VPN-oplossingen

Naast continue bereikbaarheid kan ook locatiegebondenheid een grote beperking zijn om goed te kunnen (samen)werken. Medewerkers willen steeds meer locatie- en apparaat-onafhankelijk werken. Kunnen uw medewerkers thuis of op locatie werken? En hebben ze bijvoorbeeld (altijd) toegang tot hun bedrijfsdata en -applicaties?

Soepele communicatie
Met collega’s en partners

Niet alleen toegang tot bedrijfsdata en -applicaties zijn noodzakelijk, maar ook een gestroomlijnde samenwerking is essentieel. Een samenwerking tussen collega's, maar ook met externe bureau's, tijdelijke krachten of (keten)partners. Is het voor u mogelijk om veilig en soepel samen te werken met die flexibele schil? Kunt u die eenvoudig op- en afschalen?


Waarom onze klanten voor Cloud Communications kiezen


  • End-to-end service garantie
    De Cloud Combinations bieden verhoogde kwaliteit van diensten door end-to-end-garantie.
  • Eén aanspreekpunt met mandaat
    Voor al uw service-gerelateerde vragen kunt u terecht bij één servicedesk met de bevoegdheid om uw verzoek direct af te handelen.
  • Hoge (veiligheids)standaarden
    Alle producten voldoen aan de KPN Security Policy (KSP), zijn ISO-gecertificeerd en voldoen aan internationale standaarden.Wilt u meer informatie over Cloud Communications?
Wij helpen u graag!


Of lees meer in onze blogs