Webex instellen en gebruiken

Webex instellen via KPN

KPN helpt je graag bij het instellen van Webex.

Webex gebruiken via Cisco

Bekijk op het platform van Webex by Cisco hoe je de dienst gebruikt.

Hulp via Webex by Cisco

Vind antwoord op de meest gestelde vragen via het hulpcentrum van Webex.

Maak je gebruik van MS Teams?

Bel voortaan met jouw KPN nummer via Teams

Download de Webex Call app en bel voortaan met jouw KPN nummers via MS Teams.

  1. Open MS Teams en klik links onderin op 'Apps'
  2. Download 'Webex Call'
  3. Accepteer de gebruikersvoorwaarden bij eerste gebruik zodat calls naar MS Teams worden gerouteerd
  4. Je kunt bellen en gebeld worden via MS Teams

Let op: zorg dat de Webex client en app op hetzelfde device zijn geïnstalleerd en ingelogd.

Veelgestelde vragen

​Er is een Webex plug-in beschikbaar in de app store van MS Teams. Download eenvoudig de Webex plug-in en maak bellen via Teams mogelijk.

  1. Open MS Teams en klik links onderin op 'Apps'
  2. Download 'Webex Call'
  3. Accepteer de gebruikersvoorwaarden bij eerste gebruik zodat calls naar MS Teams worden gerouteerd
  4. Je kunt nu bellen en gebeld worden via MS Teams

Let op: telefonische beschikbaarheidsdetails en andere instellingen zijn niet aan te passen via MS Teams. 

​Vanuit de personal meeting room kun je een uitnodiging versturen. Dit kan alleen met de Standaard en Premium licentie. Lees hier meer over de licenties.
​Antwoorden over het gebruik van Webex kun je terug vinden onder de helpfunctie in de applicatie en via Webex by Cisco.
​Je kunt de app gebruiken door in te loggen met dezelfde gegevens als MijnKPN Zakelijk. Lukt inloggen niet? We helpen je graag verder.
​Alle updates worden gedaan door Cisco, de ontwikkelaar van Webex. Werkt de app niet naar behoren? Controleer of je de laatste versie gebruikt. Het kan zijn dat deze bijgewerkt of geupdate moet worden. Dit kan via de App Store, Play Store of via Webex by Cisco.

​In een ruimte-meeting organiseer je een vergadering, of start je een ad-hocvergadering met iedereen in de ruimte met een enkele klik. En de bonus: iedereen is host, dus iedereen in de ruimte kan de vergadering starten.

​In de persoonlijke ruimte heb je jouw eigen privé en veilige online vergaderruimte met een speciaal telefoonnummer waar personen kunnen deelnemen aan HD audio, video, messaging en scherm delen samenwerking.

​Als de Webex-licentie wordt ontkoppeld of opgeheven, blijft het Cisco-account bestaan. Je kunt zelf kiezen wat er met het account gebeurt, indien gewenst kan het account verwijderd worden. De handleiding hiervoor kan je vinden via Webex by Cisco.
​Als de gebruiker al gebruik maakt van de gratis versie van Webex moet dit account eerst worden opgeheven. De handleiding hiervoor kunt u vinden via Webex by Cisco.
​Nee, de MijnGesprek app is een app die dient als ‘afstandsbediening’ van jouw KPN EEN Telefooncentrale gebruiker. Hiermee is het mogelijk om te bellen via de centrale over het mobiele netwerk, en kun je verschillende instellingen aanpassen. Webex is een softphone, waarmee je over het internet kunt bellen. Daarnaast kun je via Webex ook chatten en samenwerken.
Chatbot

Heb je nog vragen? Vraag onze digitale assistent

Stel je vraag aan onze digitale assistent. Kan die je niet helpen, dan verbinden wij je meteen door naar een medewerker.