Beheerportal van KPN EEN MKB

Via de MijnKPN EEN Beheerportal kunt u uw telefooncentrale instellen en beheren. Zo hebt u optimale controle over de bereikbaarheid van uw organisatie. En beheert u de instellingen en opties van uw werknemers via de iPad vanuit één omgeving.

Stel in 4 stappen uw telefooncentrale in

Voordat u uw telefooncentrale instelt, is het belangrijk dat u eerst een nummerplan maakt. Met een nummerplan bepaalt u wie er wanneer bereikbaar is. Op welk nummer en op welke manier.

Zo regelt u de telefonische bereikbaarheid binnen en buiten kantoortijden. En kunt u doorschakelingen en keuzemenu's op overzichtelijke wijze organiseren.

Telefooncentrale instellen via de beheerportal

 • Log in op MijnKPN EEN via de beheerportal
 • Ga naar menu-item 'Telefooncentrale'

Hebt u problemen met inloggen? Neem gratis contact op met onze Zakelijke klantenservice op telefoonnummer 0800 -0403.

Bij het instellen van uw telefooncentrale is het raadzaam de volgorde van de tabbladen aan te houden.

Algemeen: onder Algemeen vindt u een aantal basisinstellingen voor uw telefooncentrale. Onder andere de weergavegegevens, het blokkeren van nummers, nachtschakeling en tijdschema's.

Keuzemenu: in het keuzemenu kunt u een meldtekst afspelen en een aantal toetsten programmeren met een doorschakeling. Ook vindt u hier submenu's en de instellingen voor begroetingen.

Belgroep: met een belgroep kunt u de toestellen van meerdere medewerkers bereiken onder één enkel groepsnummer (intern en/of extern). Bijvoorbeeld de groep verkoop, of de groep klantenservice. U bepaalt welke medewerkers in de groep zitten en in welke volgorde hun toestellen gaan rinkelen.

Gebruikers: u kunt de toestellen van uw medewerkers aansluiten op uw telefooncentrale. U stelt hier algemene gegevens van uw medewerkers in. Ook kunt u hier instellingen als Voicemail en Doorschakelen centraal regelen voor uw medewerkers.

Onder het tabblad 'mobiel' kunt u het meest recente mobiele verbruik per telefoonnummer inzien. Daar vindt u het totale verbruik per bundel en het verbruik per nummer. Ook ziet u per telefoonnummer of er kosten buiten de bundel zijn gemaakt.

Om gegevens van vorige maanden te bekijken, kunt u gebruik maken van het MijnKPN Insight portal. Daar vindt u alle gegevens van voorgaande maanden.

KPN EEN MKB Telefooncentrale Beheer voor de iPad

U kunt ook eenvoudig uw telefooncentrale beheren via de Telefooncentrale Beheerapp voor de iPad. Een aantal van de voordelen van de applicatie zijn:

 • Aanpassingen op afstand: overal uw telefooncentrale wijzigen
 • Meer flexibiliteit: eenvoudig medewerkers toevoegen of verwijderen

U kunt de Telefooncentrale Beheerapp voor de iPad downloaden in de Apple Store.

Wachtwoord beheren en gebruikersbeheer

De portal is toegankelijk met 1 gebruikersnaam en wachtwoord. Volg deze 3 stappen voor het resetten van uw beheeraccount.

 1. Log in op de KPN EEN MKB beheerdersportal
 2. Selecteer 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten'
 3. U kunt hier uw wachtwoord herstellen en uw gebruikersnaam opnieuw wijzigen

Direct uw gebruikersnaam telefonisch opvragen? Bel met 0800 - 0403.

De individuele inloggegevens van gebruikers gelden voor de KPN Zapper App, KPN EEN MKB Software integratie, Receptie Software en Call Centre Software. U kunt hier ook de pincode van een gebruiker wijzigen die bijvoorbeeld gebruikt wordt voor het instellen van voicemail.

 • Log in op de KPN EEN MKB beheerdersportal
 • Ga naar 'Gebruikers' en selecteer voor welke gebruiker(s) u de wijziging wilt doorvoeren
 • Klik op 'Wijzig' achter de betreffende gebruikersnaam
 • Selecteer 'Wachtwoord' (of 'Pincode') en wijzig deze
 • Bevestig met 'Opslaan'

Uw antwoord niet gevonden of liever direct contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar.

Naar Zakelijk Contact