Beheerportal van KPN EEN MKB


Via de MijnKPN EEN Beheerportal kunt u uw telefooncentrale instellen en beheren. Zo hebt u optimale controle over de bereikbaarheid van uw organisatie. En beheert u de instellingen en opties van uw werknemers via de iPad vanuit één omgeving.

Stel in 4 stappen uw telefooncentrale in

Voordat u uw telefooncentrale instelt, is het belangrijk dat u eerst een nummerplan maakt. Met een nummerplan bepaalt u wie er wanneer bereikbaar is. Op welk nummer en op welke manier.

Zo regelt u de telefonische bereikbaarheid binnen en buiten kantoortijden. En kunt u doorschakelingen en keuzemenu's op overzichtelijke wijze organiseren.

Telefooncentrale instellen via de beheerportal

 • Log in op MijnKPN EEN via de beheerportal
 • Ga naar menu-item 'Telefooncentrale'

Hebt u problemen met inloggen? Neem gratis contact op met onze Zakelijke klantenservice op telefoonnummer 0800 -0410.

Bij het instellen van uw telefooncentrale is het raadzaam de volgorde van de tabbladen aan te houden.

Algemeen: onder Algemeen vindt u een aantal basisinstellingen voor uw telefooncentrale. Onder andere de weergavegegevens, het blokkeren van nummers, nachtschakeling en tijdschema's.

Keuzemenu: in het keuzemenu kunt u een meldtekst afspelen en een aantal toetsten programmeren met een doorschakeling. Ook vindt u hier submenu's en de instellingen voor begroetingen.

Belgroep: met een belgroep kunt u de toestellen van meerdere medewerkers bereiken onder één enkel groepsnummer (intern en/of extern). Bijvoorbeeld de groep verkoop, of de groep klantenservice. U bepaalt welke medewerkers in de groep zitten en in welke volgorde hun toestellen gaan rinkelen.

Gebruikers: u kunt de toestellen van uw medewerkers aansluiten op uw telefooncentrale. U stelt hier algemene gegevens van uw medewerkers in. Ook kunt u hier instellingen als Voicemail en Doorschakelen centraal regelen voor uw medewerkers.

Onder het tabblad 'mobiel' kunt u het meest recente mobiele verbruik per telefoonnummer inzien. Daar vindt u het totale verbruik per bundel en het verbruik per nummer. Ook ziet u per telefoonnummer of er kosten buiten de bundel zijn gemaakt.

Om gegevens van vorige maanden te bekijken, kunt u gebruik maken van het MijnKPN Insight portal. Daar vindt u alle gegevens van voorgaande maanden.

KPN EEN MKB Telefooncentrale Beheer voor de iPadU kunt ook eenvoudig uw telefooncentrale beheren via de Telefooncentrale Beheerapp voor de iPad. Een aantal van de voordelen van de applicatie zijn:

 • Aanpassingen op afstand: overal uw telefooncentrale wijzigen
 • Meer flexibiliteit: eenvoudig medewerkers toevoegen of verwijderen


U kunt de Telefooncentrale Beheerapp voor de iPad downloaden in de Apple Store.

Wachtwoord beheren en gebruikersbeheer

De portal is toegankelijk met 1 gebruikersnaam en wachtwoord. Volg deze 3 stappen voor het resetten van uw beheeraccount.

 1. Log in op de KPN ÉÉN beheerdersportal
 2. Selecteer 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten'
 3. U kunt hier uw wachtwoord herstellen en uw gebruikersnaam opnieuw wijzigen

Direct uw gebruikersnaam telefonisch opvragen? Bel met 0800 - 0410.

De individuele inloggegevens van gebruikers gelden voor de KPN Zapper App, KPN EEN MKB Software integratie, Receptie Software en Call Centre Software. U kunt hier ook de pincode van een gebruiker wijzigen die bijvoorbeeld gebruikt wordt voor het instellen van voicemail.

 • Log in op de KPN EEN MKB beheerdersportal
 • Ga naar 'Gebruikers' en selecteer voor welke gebruiker(s) u de wijziging wilt doorvoeren
 • Klik op 'Wijzig' achter de betreffende gebruikersnaam
 • Selecteer 'Wachtwoord' (of 'Pincode') en wijzig deze
 • Bevestig met 'Opslaan'

Uw antwoord niet gevonden of liever direct contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar.

Naar Zakelijk Contact