Stap je over naar KPN Zakelijk met een nieuw mobiel abonnement met telefoon, Sim Only of een vast telefoonnummer? Dan begrijpen wij dat je graag jouw telefoonnummer wil houden. Daarom kan je bij jouw bestelling gratis nummerbehoud aanvragen.

Nummerbehoud aanvragen

1. Nummerbehoud aanvragen

Onze digitale assistent helpt je snel met de nummerbehoud aanvraag. Hiervoor hebben wij enkele gegevens van je nodig.

  • Het telefoonnummer waar je nummerbehoud voor wil aanvragen
  • Datum waarop het telefoonnummer van je overgezet mag worden naar KPN
  • Huidig klantnummer
  • Huidige provider

2. Overstapdatum

Per mail ontvang je de overstapdatum. De datum is afhankelijk van het opzegtermijn en de einddatum van jouw huidige contract.

3. Overstapdag

  • Het overzetten van jouw nummer vindt plaats tussen 09.00 en 14.00 uur.
  • Wissel de simkaart zodra je geen bereik meer hebt met de simkaart van jouw huidige aanbieder.
  • Schakel je mobiel uit en aan.

Overstappen naar KPN ZakelijkNummerbehoud aanvragen voor KPN EEN MKB

1-150 werknemers? Ontdek de voordelen van KPN EEN MKB.

Nummerbehoud aanvragen KPN Kleinzakelijk

1-5 werknemers? Ervaar het gemak van KPN Kleinzakelijk.

Loopt je huidige contract nog langer dan 3 maanden?
Zet de overstapwekker

Zet de overstapwekker als je zonder extra kosten naar KPN wil overstappen. Je krijgt bericht wanneer je kan overstappen. En wees gerust, je zit nergens aan vast.

Veelgestelde vragen over nummerbehoud

Nee, je krijgt geen nieuw nummer. Jouw huidige simkaart is alleen niet geschikt voor de nieuwe dienst. Jouw huidige nummer wordt gekoppeld aan de nieuwe simkaart zodat je op hetzelfde nummer bereikbaar blijft. Wissel je simkaart zodra je geen bereik meer hebt en start direct met het gebruik maken van de mobiele diensten van KPN EEN MKB.
Vervelend dat je geen bereik hebt. Herstart je mobiel nogmaals. Heb je nog steeds geen ontvangst? Neem contact op met jouw orderregisseur. Je kan de gegevens vinden in MijnKPN Zakelijk als je klikt op jouw bestelling.
Dit is de opzegtermijn van jouw huidige provider.
Dat je in het buitenland bent is geen probleem. Je kan jouw simkaart over de hele wereld activeren. Doorloop de stappen en je hebt jouw simkaart in een handomdraai geactiveerd.
Ja, alle simkaarten van KPN EEN MKB zijn geschikt voor 5G. Wil je gebruik maken van 5G? Dat kan als je in het dekkingsgebied bent en als je gebruik maakt van een 5G ready toestel. Wil je meer weten over 5G? Bekijk hier de stappen voor het instellen van 5G op jouw mobiel.
Ja dat kan. Het geleverde toestel kan je direct gebruiken met jouw huidige simkaart. Op de overstapdag kan je de simkaart wisselen en met jouw nieuwe simkaart gebruik maken van je nieuwe mobiel.
In de meeste gevallen kan dit. Neem hiervoor contact op met de orderregisseur. Je kan de contactgegevens vinden in MijnKPN Zakelijk als je klikt op jouw bestelling.
Je ontvangt op de dag van activatie per mail bericht van ons. Hierin staat een overzicht met de mobiele nummers en de bijbehorende simkaartnummers. Ook vind je in dit overzicht de ingangsdatum van jouw abonnement. Dit overzicht is tevens te vinden in MijnKPN Zakelijk.
Deze moet je opnieuw instellen via 1233. Zorg er daarom voor dat je jouw huidige voicemailtekst opschrijft of opslaat. Wil je een telefoonnummer van KPN Kleinzakelijk of KPN EEN MKB overzetten naar een andere provider? Dan heb je het klantnummer nodig. Deze kan je terugvinden op jouw factuur in MijnKPN Zakelijk.
Wil je een telefoonnummer van KPN Kleinzakelijk of KPN EEN MKB overzetten naar een andere provider? Dan heb je het klantnummer nodig. Deze kan je terugvinden op jouw factuur in MijnKPN Zakelijk.

Heb je nog vragen? Praat met onze digitale assistent

Stel jouw vraag aan onze digitale assistent. Kan die je niet helpen, dan verbinden we je meteen door naar een medewerker.