Bestelling

In MijnKPN Zakelijk kunt u eenvoudig uw KPN EEN MKB bestelling volgen, Track&Trace raadplegen of uw contactpersoon voor uw bestelling vinden.

Bestelling wijzigen

Voor het wijzigen van de administratieve gegevens zoals de contactpersoon, afleveradres of ingangsdatum neemt u contact op met uw orderregisseur.

Kijk in MijnKPN Zakelijk voor de contactgegevens van uw orderregisseur.

Bent u al klant bij KPN en wilt u uw abonnement uitbreiden, wijzigen of opties toevoegen? Dat kan. Lees snel verder hoe u uw abonnement kunt wijzigen.

Dat ligt aan de situatie. Neem zo snel mogelijk contact op met uw orderregisseur om de mogelijkheden te bespreken. Kijk in MijnKPN Zakelijk voor de contactgegevens van uw orderregisseur.

Levering van uw bestelling

De levertijd is product en situatie afhankelijk. Tijdens uw bestelling wordt u ingelicht over de levertijd van uw bestelling.

Dat mag iedereen zijn binnen uw bedrijf. Er moet iemand aanwezig zijn om het pakket te kunnen ontvangen en diegene moet tekenen voor ontvangst.

Als de Track&Trace code nog niet bekend is kan het afleveradres aangepast worden via uw orderregisseur. Kijk in MijnKPN Zakelijk voor de contactgegevens van uw orderregisseur.

De bezorger stopt een kaartje bij u in de bus wanneer de bezorging niet is gelukt.

Geen kaartje ontvangen? Via de PostNL-app vindt u de laatste informatie over uw pakket.

PostNL bewaart uw pakket 7 kalanderdagen voor u op het PostNL-punt. Daarna sturen ze het terug naar KPN.Ontdek de MijnKPN Zakelijk app voor KPN EEN MKB

Ervaar het gemak van de MijnKPN Zakelijk app; supersnel toegang tot jouw persoonlijke omgeving. Zo heb je altijd inzicht in actueel verbruik, kun je eenvoudig facturen inzien en regel je alles voor je mobiele abonnementen in de app.

Onderwerpen die met uw bestelling te maken hebben:

Bestaand abonnement wijzigen

Bekijk hier hoe u uw bestelling kunt uitbreiden.

Retour of ruilen

Uitleg over het terugsturen van apparatuur.

Nummerbehoud

Informatie rondom de overstapdag bij nummerbehoud.

Antwoord niet gevonden? We helpen u graag verder

Onze zakelijke klantenservice staat voor u klaar.

Naar zakelijk contact