Bestelling

In MijnKPN Zakelijk kan je eenvoudig jouw KPN EEN MKB bestelling volgen, Track&Trace raadplegen of jouw contactpersoon voor je bestelling vinden.

Voor meer informatie over jouw bestelling kijk je hier.

Bestelling wijzigen

Voor het wijzigen van de administratieve gegevens zoals de contactpersoon, afleveradres of ingangsdatum neem je contact op met jouw orderregisseur.

Kijk in MijnKPN Zakelijk voor de contactgegevens van je orderregisseur.

Ben je al klant bij KPN en wil je jouw abonnement uitbreiden, wijzigen of opties toevoegen? Dat kan. Lees snel verder hoe je jouw abonnement kan wijzigen.

Dat ligt aan de situatie. Neem zo snel mogelijk contact op met jouw orderregisseur om de mogelijkheden te bespreken. Kijk in MijnKPN Zakelijk voor de contactgegevens van jouw orderregisseur.

Levering van je bestelling

De levertijd is product en situatie afhankelijk. Tijdens jouw bestelling word je ingelicht over de levertijd van je bestelling.

Dat mag iedereen zijn binnen jouw bedrijf. Er moet iemand aanwezig zijn om het pakket te kunnen ontvangen en diegene moet tekenen voor ontvangst.

Als de Track&Trace code nog niet bekend is kan het afleveradres aangepast worden via je orderregisseur. Kijk in MijnKPN Zakelijk voor de contactgegevens van jouw orderregisseur.

De bezorger stopt een kaartje bij je in de bus wanneer de bezorging niet is gelukt.

Geen kaartje ontvangen? Via de PostNL-app vind je de laatste informatie over jouw pakket.

PostNL bewaart jouw pakket 7 kalanderdagen voor je op het PostNL-punt. Daarna sturen ze het terug naar KPN.Ontdek de MijnKPN Zakelijk app voor KPN EEN MKB

Ervaar het gemak van de MijnKPN Zakelijk app; supersnel toegang tot jouw persoonlijke omgeving. Zo heb je altijd inzicht in actueel verbruik, kun je eenvoudig facturen inzien en regel je alles voor je mobiele abonnementen in de app.

Onderwerpen die met jouw bestelling te maken hebben:

Bestaand abonnement wijzigen

Bekijk hier hoe je jouw bestelling kan uitbreiden.

Retour of ruilen

Uitleg over het terugsturen van apparatuur.

Nummerbehoud

Informatie rondom de overstapdag bij nummerbehoud.

Antwoord niet gevonden? We helpen je graag verder

Onze zakelijke klantenservice staat voor je klaar.

Naar zakelijk contact