Veilig mailen
met Zivver en KPN

Een e-mail versturen met extra veiligheidsmaatregelen en waarschuwing voor menselijke fouten. Is dat mogelijk? Jazeker, dankzij een slimme samenwerking tussen KPN en Zivver.

Voorkom datalekken of andere cybersecuritygevaren door je communicatieverkeer extra te beveiligen. Veilig mailen via Zivver is een veelgebruikte dienst in de gezondheidszorg, bij juridische firma’s en overheidsinstanties. Maar ook in het bedrijfsleven wordt deze manier van mailen steeds meer de standaard.

Weten hoe je Zivver kan gebruiken om e-mails veilig te verzenden? Onze security-adviseurs helpen je graag op weg.

Wat is Zivver?
Zo werkt veilig mailen

Zivver is een Nederlands bedrijf dat makkelijke manieren heeft ontwikkeld om veilig te kunnen communiceren. Altijd vanuit 3 pijlers: gebruiksvriendelijkheid, controle en veiligheid. Sinds 2019 is KPN partner van Zivver. Hierdoor is de dienst volledig te beheren in de zakelijke KPN-omgeving.

Met Zivver worden menselijke fouten bij het verzenden van privacygevoelige informatie voorkomen. Daarnaast voldoet de gebruiker aan de compliance van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) en NEN-norm NTA 7516. Versleuteling en multi-factor authenticatie houden hackers en andere ongewenste partijen op afstand.

Waarom veilig mailen met Zivver?

makkelijk

Eenvoudig

Veilig mailen moet geen extra tijd kosten. Vandaar dat eenvoud het basisprincipe is van Zivver. Zodat jij zorgeloos kan mailen.

slim

Slim

Het intuïtieve systeem van Zivver werkt samen met populaire e-mail diensten zoals Outlook en Gmail. Op elk apparaat, lokaal en in de cloud.

secure

Veilig

 De technologie van Zivver voldoet aan de laatste wetgeving en gebruikt ‘zero keys’ encryptie voor extra beveiliging.

Zivver in de praktijk

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg is het beschermen van patiëntenprivacy cruciaal. Vandaar dat veel ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen al mailen via Zivver.

Overheid

Centrale overheden en gemeenten delen veel privacygevoelige informatie. Met Zivver zijn de gegevens van inwoners, collega’s en partners beschermd.

Onderwijs

Zorg dat docenten of leerlingen makkelijk gevoelige informatie kunnen uitwisselen. Zivver voorkomt snel gemaakte kleine foutjes.

Juridische sector

Juridisch specialisten gaan zorgvuldig te werk tijdens het opstellen van hun dossiers. Maak ook van het veilig delen van bestanden een prioriteit met Zivver.

Veilig mailen
met Zivver en KPN aanvragen?
Neem direct contact op

Meer weten over veilig mailen, of het geïntegreerde gebruik van Zivver als zakelijke KPN-klant? Maak dan een afspraak met 1 van onze security-adviseurs voor een advies op maat.

Meer weten over KPN Security?
Neem contact op met ons security team

Neem contact op