Identificeer en elimineer de zwakke plekken met penetration testing

Zonder dat u het weet kunnen hackers misschien wel misbruik maken van zwakke plekken in uw ICT-infrastructuur. Bijvoorbeeld om toegang te krijgen tot uw applicaties of netwerken, data te stelen en malware of ransomware achter te laten.

Met Penetration Testing van KPN laat u de ethical hackers van ons REDteam uw systemen zorgvuldig controleren op dit soort kwetsbaarheden. Tijdens een penetration test (pentest) kijken zij waar u succesvol aangevallen kunt worden en welke risico’s u dan loopt. Na afloop adviseren zij u over welke maatregelen u kunt nemen voor een betere beveiliging.

Wat is een pentest?

Bij pentesten proberen ethische hackers een website, applicatie of zelfs een gehele IT-infrastructuur binnen te dringen. Met dezelfde methodes die cybercriminelen gebruiken proberen zij de zwakke plekken te vinden om zo bijvoorbeeld bedrijfsgevoelige informatie te achterhalen. Met het laten uitvoeren van een pentest bent u hackers een stap voor. Op basis van de uitkomsten van de test kunt u namelijk met de juiste maatregelen de lekken dichten voordat deze misbruikt kunnen worden.

Lees meer over pentest in ons blog artikel 'pentesten: dit moet je weten'.

Daarom Penetration Testing van KPN


  • Advies
    In heldere rapportages adviseren onze ethical hackers u over de stappen die u kunt zetten om uw beveiliging te verbeteren.
  • Inzicht
    Snel inzicht of diepgaand onderzoek naar de kwetsbaarheden en zwakke plekken van uw ICT-infrastructuur en de risico's die u daardoor loopt.
  • Professionele ondersteuning
    Indien gewenst kunnen de securityspecialisten van KPN uw organisatie helpen bij het implementeren van de gewenste verbeteringen.Meer informatie over de mogelijkheden en kosten van
Penetration Testing voor uw organisatie?

Neem contact met ons op